Ohjaaja Vuorenmaa, Kuusiolinna Terveys Oy

Haemme Kuusiolinna Terveys Oy:n Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaahan ohjaajan tehtäviin ammattikorkeakoulututkinnon suorittanutta sosiaali-ja terveysalan osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen aj. 1.11.2023-31.8.2024. HUOM! Hakuaikaa jatkettu, työn aloitus sopimuksen mukaan!

Kuusiolinna Terveys Oy:llä on kaksi kodinomaista lastensuojeluyksikköä, Soinissa ja Ähtärissä. Haemme nyt 7-paikkaiseen Soinin Vuorenmaan lastensuojeluyksikköön määräaikaiseen sijaisuuteen ohjaajaa. 

Mikäli haluat toimia vastuullisena ja turvallisena aikuisena yksikkömme lapsille ja nuorille, ja sinulla on ammattikorkeakoulututkinto sosiaali-ja terveysalalta, saatat olla etsimämme lastensuojelun ammattilainen. Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lastensuojelupalveluista. Ohjaajana olet osa vuorotyötä tekevää moniammatillista tiimiämme, jonka tehtävänä on lasten/nuorten ja heidän läheistensä arjessa tukeminen. 

Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä (mahdollisuus myös tehdä ainoastaan yövuoroa). Kuusiolinna Terveys Oy:n ohjaajana olet osa moniammatillista tiimiä ja toimit yhteistyössä muun muassa sairaanhoitajien, sosionomien, lähihoitajien ja hoiva-avustajien kanssa.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan perushoidosta ja lääkehoidon toteuttamisesta. 

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (sosionomi/sairaanhoitaja/terveydenhoitaja/kuntoutusohjaaja) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. 

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaan työntekijöillä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan tes:sta. Käytössämme myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaalle on matkaa Alajärveltä 26 km, Karstulasta 48 km, Kyyjärveltä 35 km, Kuortaneelta 54 km, Lapualta 77 km, Alavudelta 72 km, Ähtäristä 55 km ja Vimpelistä 46 km. 

Hakuaikaa jatkettu. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastatteluja teemme jo hakuajan puitteissa!   

Lisätietoja paikasta voi tiedustella

palveluvastaava Minna Nissinen, p. 040 569 2487, minna.nissinen@pihlajalinna.fi  

ja palvelupäällikkö Anne-Mari Saarimäki, p. 040 647 6678, anne-mari.saarimaki@pihlajalinna.fi 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Laaja työterveyshuolto
  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla

Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaa, Soini

Kuusiolinna Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen yhteisyritys. Tuotamme alueella sosiaali- ja terveyspalveluja koko alueen n. 22500 asukkaalle. Meillä Kuusiolinna Terveys Oy:ssä työskentelee n. 1000 työntekijää.

Sijainti: Koskitie 30 A, Soini
Logo

Ohjaaja Vuorenmaa, Kuusiolinna Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!