Ohjaaja (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin Turun vastaanottokeskukseen ohjaajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 8.5.-3.11.2023. 

Työtehtävät

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien majoituspalvelujen järjestäminen, ohjaus- ja neuvontatyö, perheiden tukeminen haastavassa tilanteessa sekä vapaa-ajan toiminnan organisointi. Asiakaskunta koostuu kaikenikäisistä, sisältäen sekä vastaanottokeskuksessa että yksityismajoituksessa asuvat, joten työ on hyvin moninaista.

Työ alkaa 8.5.2023.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta intoa tarttua töihin oma-aloitteisesti, valmiutta fyysiseen työskentelyyn sekä aitoa ihmisistä välittämistä. Sosiaali- ja terveysalan koulutus katsotaan eduksi. Etsimme ennen kaikkea alalle ja työtehtävään soveltuvaa, motivoitunutta henkilöä. Työssäsi tarvitset hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kyky sietää muutoksia ja epävarmuutta on eduksi työssä. Edellytämme vähintään suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Ajokortti (B) on välttämätön tehtävän hoitamisesssa.


Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkataan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  •  ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  •  alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  •  vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Varmistathan kelpoisuutesi vuorotteluvapaan sijaiseksi TE-toimistosta.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla mm. työterveyshuollon palvelut. 

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Meistä

Turun vastaanottokeskus tuottaa vastaanottokeskuspalveluita Maahanmuuttovirastolle. Vastaanottopalveluilla tarkoitetaan majoitusta, sosiaali- ja terveyspalveluja, toimeentulon turvaamista, tulkkausta ja työ- ja opintotoimintaa.

Turun vastaanottokeskuksen yksiköitä ovat Pansion transit -vastaanottokeskus sekä ryhmäkoti ja tukiasunnot alaikäisille yksintulleille turvapaikanhakijoille. Sivutoimipisteet sijaitsevat Halikossa ja Maarianhaminassa. Lisäksi vastaanottokeskuksen asiakkaina ovat yksityismajoittujat, jotka järjestävät asumisensa itsenäisesti vastaanottokeskuksen ulkopuolella.

Vastaanottokeskuksen työyhteisöissä työskentelee esihenkilöiden lisäksi mm. ohjaajia, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia ja yötyöntekijöitä.

Toimipaikka sijaitsee Turun Pansiossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottokeskuksen vastaava ohjaaja Mexhit Sadiku, puh. 0400 907 960, mexhit.sadiku@redcross.fi

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, palkkaamme sopivan henkilön löytyessä. 

 

Punainen Risti, Varsinais-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Sijainti: Metallikatu 6, 20240
Logo

Ohjaaja (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!