Ohjaaja, yksikkö Riihelä

Perhekuntoutuskeskus Lauste, Mustionkatu 23
Hae tähän työpaikkaan

Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen. Siihen tarvitaan tiedon ja taidon lisäksi tahtoa auttaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

 

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja motivoitunutta ohjaajaa Turussa sijaitsevaan Riihelän päihdekuntoutusyksikköömme! Työ on kolmivuorotyötä ja se alkaa 11.12.2023 tai sopimuksen mukaan tarvittaessa myöhemmin.

 

Riihelä on lastensuojelun sijaishuollon päihdekuntoutusyksikkö kuudelle 14–17-vuotiaalle nuorelle. Turussa sijaitseva yksikkö tarjoaa apuaan nuorille, jotka päihteitä käyttämällä vaarantavat vakavasti omaa kasvuaan ja terveyttään.

Riihelässä työskentelee yhdeksän ohjaajaa, päihdetyöntekijä sekä lähijohtaja. Vahvuutemme on päihdetyön osaaminen, sekä asiakkaan kunnioittava kohtaaminen. Kuntoutuksen ja hoidon viitekehyksenä on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ajattelu, kognitiivinen - ja dialektinen käyttäytymisterapia, sekä perheterapeuttinen viitekehys. Ohjaajan työskentelyä tukee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu sosiaalityöntekijä, perheterapautti, erikoislääkäri, psykologi, opettaja ja päihdetyöntekijä sekä yksikön lähijohtaja. Kuntoutustyö on aina suunnitelmallista ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivaa. Lapsen ja perheen osallisuuden vahvistaminen on meille tärkeää.

 

Työskentelymme tavoitteena on lapsen päihteidenkäytön arviointi, hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu ja toteuttaminen siten, että päihteiden käyttö ei vaaranna lapsen kasvua ja kehitystä, ja turvallinen itsenäiseen elämään siirtyminen on mahdollista. Keskeisiä elementtejä ovat kuntouttava arki, omaohjaajatyö ja perhetyö.

Riihelässä eletään normaalia arkea, jossa päivällinen ja iltapala kokkaillaan yhdessä, keräännytään elokuvien, pleikkarin tai korttien pariin iltaisin, kesällä grillaillaan ja talvella sytytetään takka tunnelmaa luomaan. Nuorten arkea rytmittää koulunkäynti. Nuoret, joilla on peruskoulu kesken, suorittavat opintojaan Perhekuntoutuskeskus Lausteen omassa Satulavuoren koulussa. Peruskoulun jo suorittaneen nuoren on mahdollista jatkaa opintojaan joustavasti Satulavuoren TuVa-luokalla. Yhteisöllisyys ja toiminnallisuus ovat Riihelän työskentelyssä tärkeitä elementtejä. Yhteinen viikko-ohjelma toimii hyvänä runkona viikottaiselle tekemiselle. Nuoren osallisuutta omissa asioissaan tuetaan kaikin mahdollisin tavoin siten, että hänelle tarjotaan mahdollisuutta osallistua ikä- ja kehitystasonsa mukaisella tavalla kaikkiin häntä koskeviin tilanteisiin.

 

Mikäli sinulla on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai kasvatusalan korkeakoulututkinto sekä aito halu ja motivaatio työskennellä lasten- ja nuorten kanssa, hae meille töihin!

Tehtävän palkka määräytyy työkokemuksesi mukaan ja se on 2772,93 € - 3047,60 € (G25, Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus)

 

Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi). 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Riihelän lähijohtaja Niko Manninen
040 9401587
niko.manninen@lauste.fi


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • soveltuva korkeakoulututkinto
 • joustavuus
 • halu kehittyä työssä
 • halukkuus tehdä vuorotyötä

Lisäksi eduksesi on:

 • lastensuojelun työkokemus
 • menetelmäosaaminen
 • dokumentointitaidot
 • kiintymyssuhdeosaaminen
 • päihdetyön osaaminen
 • tiimityötaidot
 • itseohjautuvuus
 • nopea reagointikyky

Tarjoamme

 • mentorointituen uudelle työntekijälle
 • monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen
 • säännöllisen työnohjauksen
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • sitoutumispalkkiot 2v. työsuhteen jälkeen
 • moniammatillisen työryhmän tuen
 • päivystyskäytännön 24/7
 • laajan työterveyshuollon ja terveysturvavakuutuksen
 • työsuhdepyöräedun

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn lastensuojelun edelläkävijäorganisaatiossa. Meillä Lausteella voit kehittyä lastensuojelun huippuosaajaksi, sillä palveluvalikkomme on laaja, koulutusmahdollisuudet ovat monipuolisia ja halu uudistaa toimialaa kulkee arjessamme mukana.

Meillä on laajasti erilaisia vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mahdollisuus osallistua erityiseen liikuntahaasteeseen.

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Olemme yksityinen, voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija yli 100 vuoden kokemuksella. Erityisosaamiseemme kuuluvat erilaiset yksilölliset sijaishuollon palvelut ja erityinen huolenpito sekä koulupalvelut, laitosperhekuntoutus ja avopalvelut.

Meillä työskentelee noin 200 lastensuojelun, erityisopetuksen ja perhekuntoutuksen ammattilaista, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan ja hyödyntävät työssään alan uusia innovaatioita. Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen.

Tutustu paremmin meihin:

www.lauste.fi 

 

Perhekuntoutuskeskus Lauste on Eezy Flown tutkimuksen mukaan yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista. Lue lisää Lausteen henkilöstökokemuksesta täältä.

Mustionkatu 23
https://lauste.fi/
Logo

Ohjaaja, yksikkö Riihelä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!