Ohjaaja

Lastenkoti Valonan Vastaanotto-osasto palvelee kiireellisissä tilanteissa ja silloin kun sijoituksen tarve on lyhytaikainen. Kotiosasto on suunnattu pidempään kodin ulkopuolella asuville 12 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille. 

Haemme Lastenkoti Valonaan Pieksämäelle kolmea vakituista ohjaajaa hoito- ja kasvatustehtävään vastaanotto- ja kotiosastolle. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja kyseessä on iltapainotteinen kolmivuorotyö. Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. 

Haemme lisäksi kokoaikaista määräaikaista ohjaajaa toimivapaiden sijaiseksi täydentämään ohjaaja resurssia molemmilla osastoilla 11.10.2021-31.3.2022 väliseksi ajaksi. Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Valittavien on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön johtaja Mika Weissmann, puh. 040 153 4925 / mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Edellytämme sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa. Lastensuojelun sijaishuollon tuntemus ja työkokemus luetaan eduksi. Lisäksi eduksi luetaan kokemus perhe-, väkivalta- ja kriisityöstä. Työ edellyttää ajokorttia.

Odotamme hakijalta tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen sekä oma-aloitteeseen työskentelyyn.

Valona-hyvinvointi

Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Valona-hyvinvoinnissa halutaan palvella vauvasta vaariin ja kehittää palveluja koko elämänkaari huomioiden. Valona Lapsi- ja perhepalvelut tuottavat laadukkaita varhaiskasvatus- ja lastensuojelupalveluja. Valona Vanhuspavelut tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa ammattikoulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle. Seurakuntaopisto on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. 

Kirkkopalvelut-Kotimaa kokonaisuus työllistää noin 350 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 84 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@kirkkopalvelut.fi
Sijainti: Huvilakatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!