Ohjaaja

STEP-koulutus
Yrjönkatu 14 pori
Haku alkaa ja päättyy

Haemme STEP-koulutukseen, hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon, kampaaja ja parturi - koulutukseen ohjaajaa 11.10.21-5.6.22 väliselle ajalle. Työsuhteen aloitus voi olla myös sopimuksen mukaan. 

Hius- ja kauneudenhoitoalan- koulutusta toteutetaan kauppakeskus IsoKarhun tiloissa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa kolmen kuukauden koeaikaa. Työsuhde on kokoaikainen.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si 26.9.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Mari Numminen puh. 040 183 1641 seuraavina aikoina: ti 14.9. klo 14–16 ja to 16.9. klo 9–11.

Etsimämme henkilö

Etsimme henkilöä, jolla on osaamista ja parturina ja kampaajana työskentelystä. Ohjauskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä. 

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

 

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!