Ohjaaja

Lastenkoti Valonan Vastaanotto-osasto palvelee kiireellisissä tilanteissa ja silloin kun sijoituksen tarve on lyhytaikainen. Kotiosasto on suunnattu pidempään kodin ulkopuolella asuville 12 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille. 

Haemme Lastenkoti Valonaan Pieksämäelle vakituista ohjaajaa hoito- ja kasvatustehtävään vastaanotto-osastolle. Tehtävä on kokoaikainen ja kyseessä on iltapainotteinen kolmivuorotyö. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Valituksi tulleen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön johtaja Mika Weissmann, puh. 040 153 4925 / mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa ja paikka täytetään heti sopian henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Edellytämme tehtävässä lastensuojelun sijaishuollon tuntemusta ja sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa. Lisäksi eduksi luetaan alan työkokemus, kokemus perhe-, väkivalta- ja kriisityöstä. Tehtävään valittavalta edellytetään vähintään B ajolupaa sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Valona-hyvinvointi

Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Valona-hyvinvoinnissa halutaan palvella vauvasta vaariin ja kehittää palveluja koko elämänkaari huomioiden. Valona Lapsi- ja perhepalvelut tuottavat laadukkaita varhaiskasvatus- ja lastensuojelupalveluja. Valona Vanhuspavelut tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa ammattikoulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle. Seurakuntaopisto on Suomen suurin vapaan sivistystyön tarjoaja, jonka lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. Meillä on monipuolista hanke- ja kehittämistyötä. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. 

Kirkkopalvelut-Kotimaa kokonaisuus työllistää noin 350 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 84 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@kirkkopalvelut.fi
Sijainti: Huvilakatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!