Ohjelmistoarkkitehti, taustapalvelut

Etsimme kasvavaan tiimiimme kokenutta ohjelmistoarkkitehtiä Pihlajalinna-konsernin digipalveluihin

Toimit osana tiimiä, joka vastaa taustapalvelujen kehittämisestä. Työsi tuloksena mahdollistat web- ja mobiilisovelluksillemme skaalautuvat ja kyvykkäät rajapinnat hakea ja käsitellä tietoja tietoturvallisesti. Pääset suunnittelemaan uusia palveluitamme ja vaikuttamaan niiden teknisiin ratkaisuihin. Käytämme moderneja teknologioita digipalveluidemme perustana, ja suuntaamme kehitystämme pilviympäristöihin. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä mukaan työskentelemään merkityksellisten asioiden parissa ja auttamaan suomalaisia elämään parempaa elämää.

Pihlajalinnassa kehitetään palveluita kuluttaja- ja organisaatioasiakkaille sekä henkilöstöllemme. Digipalveluitamme ovat esimerkiksi työterveys- ja kunta-asiakkaiden palveluportaalit, mobiilisovellus sisältäen etävastaanottoa ja muuta etäasiointia, verkkosivusto ja ajanvaraus sekä ammattilaistemme mobiilisovellus. Palveluita kehitetään moniammatillisessa yhteistyössä, jossa liiketoiminnan, terveydenhuollon ammattilaisten ja digipalveluammattilaisten osaamiset yhdistämällä syntyy uudenlaisia palveluita. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija, ja sinulla on tässä keskeinen rooli. 

Toivomme, että

  • sinulla on kokemusta jostain seuraavista: Node.js, Typescript, SQL, REST
  • hallitset ohjelmisto- ja järjestelmäarkkitehtuurit laajoissakin ympäristöissä
  • sinulle ovat tuttuja erilaiset rajapintaratkaisut
  • osaat hyödyntää pilviympäristöjen tarjoamia mahdollisuuksia
  • olet ketterä tiimipelaaja ja omaat ratkaisuhenkisen positiivinen asenteen haastavissakin tilanteissa
  • viestit sujuvasti myös ei-teknisten henkilöiden kanssa.

Pihlajalinnassa sinulla on hieno mahdollisuus tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa, parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla yhdessä huipputiimin kanssa. Toimimme hybridityössä, jossa jokainen voi itse päättää, missä saa parhaiten työnsä tehtyä. Saat kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin olit sitten missä päin Suomea tahansa.

Haluamme tukea sinua jokaisessa elämäsi tilanteessa ja vaiheessa. Meille kaikille tulee hetkiä, joissa työn joustoa tarvitaan. Silloin löydämme sinulle parhaan ratkaisun lyhyemmän päivän tai erilaisten vapaiden muodossa. Tuemme myös ammatillista kehittymistäsi ja panostamme sinuun, jotta sinulla on edellytykset kasvattaa osaamisesi huipputasolle.

Lähetäthän hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiasta vastaava johtaja Jussi Kotilainen, jussi.kotilainen@pihlajalinna.fi

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Logo

Ohjelmistoarkkitehti, taustapalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!