Ohjelmistokehittäjä, Tampere, Helsinki, Pori, Oulu, Turku

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Tiedetään, tiedetään. Ohjelmisto-osaajat (kuten sinä) ovat kuumaa kamaa työmarkkinoilla. Johtuu varmaan siitä, että digitalisoitavaa duunia on niin paljon. Ollaan ihan samalla asialla: Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä uudistamme automaation ja apin avulla kokonaista HR-toimialaa, ja etsimme osaavaa ohjelmistokehittäjää tähän tehtävään.

Mikä homma?

Helpotamme sekä omia että asiakkaidemme hommia integraatioilla, ohjelmistorobotiikalla ja kaikenmaailman koodaamisella. Tykkäämme, kun tieto liikkuu automaattisesti manuaalisten siirtojen sijaan. Ja jotta huomisen HR olisi harmitonta, olemme kehittäneet myös oman HR- ja palkkahallintosovelluksen.

Tulet HumHum HR -tekijätiimin täysivaltaiseksi (ja toivon mukaan myös -päiseksi) jäseneksi. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Toimit sovelluskehittäjänä, päävastuualueena backend-kehittäminen .NET ja Azure-teknologioilla. Osallistut myös Reactilla toteutetun käyttöliittymän toteutukseen.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Porissa, Oulussa ja Turussa. Tukenasi on 170 ihmisen yhteisöohjautuva asiantuntijajoukko ja kaikki työkaverisi ovat täppäyksen päässä.

Etätöitä olemme tehneet jo 13 vuotta. Silloin tällöin työ edellyttää myös lähityöskentelyä sekä kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä nyt moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi ✨on✨ meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, jolle on kertynyt jo jokusen vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä (mieluusti Microsoftin Stackilla). Pinossa painaa myös koulutus (esim. AMK tai DI) ja muu osaaminen: C#ASP.NET CoreSQL Server. Papukaijamerkkiä pannaan, jos kokemuspiiriisi kuuluvat ReactAzure FunctionsJavaScript/TypeScript. Englannin kielen taitoakin työssä teknisesti tarvitaan. Huono huumorintaju ei ole issue.

Tehtävässä tarvitset luonnollisesti myös yhteisöohjautuvaa asennetta sekä kykyä liikkua sujuvasti työn ja sosiaalisten kontaktien (lue: hyvien vitsien) välillä. 

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tässä tehtävässä tulet tutuksi huomisen HR:n kanssa ja olet mukana muuttamassa apin avulla kokonaista toimialaa. Pääset syväkeskittymään ja tekemään pitkäjänteistä kehitystyötä, ilman että hartiaasi huohotetaan. Voit vaikuttaa. Niin teknologisiin valintoihin, tiimin työskentelyyn kuin tulevaisuuden henkilöstöhallintoonkin.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. työn merkityksellisyyteen, hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – joko työsuhdepolkupyörällä tai ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Palkkahaitari tehtävään on ~4 500–5 300€, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta.

Näin haet integratalaiseksi

Tiedetään, polttelee päästä huomisen HR-hommiin, mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 31.7. klo 23:59 mennessä.

Starttaat tehtävässä pikimmiten syksyllä (Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…).

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Lisätietoja tehtävästä antaa CDO Riku Honkanen, 050 387 5771. Riku vastaa tiedusteluihin (tai puhelimeen) lomakaudesta johtuen 11.7.-15.7.välisenä aikana.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254. Rekrytoijatkin lomailevat, joten 11.7.–24.7. välisenä aikana rekrytointiprosessi ei valitettavasti etene. Tiedusteluihin vastataan heti lomien jälkeen 🏖

 

* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.


Avainsanat: sovelluskehittäjä, ohjelmistokehittäjä, developer, koodari, .NET, C#, ASP.NET, Azure

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!