Senior ohjelmistokehittäjä

TL;DR:

Oiman oman palvelun pitkäjänteinen kehitys. Full Stack. Ohjelmointikielet: PHP 8 (Symfony) &  React. Palkka vähintään 4000  €/kk. Aikaisempi työkokemus noin 5+ vuotta. Toimistot Helsinki ja Oulu. Etätyöskentely sallittu.

Osaaminen, jota Oima juuri nyt kaipaa:

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta verkkopalveluiden rakentamisesta ja olet hankkinut aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnista jo useamman vuoden ajalta. Oimalla on tällä hetkellä tarvetta on erityisesti itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle full stack ohjelmoijalle.

Ohjelmointikielinä meillä on käytössä:

 • Backend: PHP 8 (Symfony)

 • Frontend: React

 • Tietokannat: MySQL

On hienoa, jos jokin yllä olevista teknologioista on sinulle tuttu, mutta arvostamme ennen kaikkea aitoa innostusta koodaamiseen ja etsimme henkilöä, jolla on karttunut kokemusta verkkopalveluiden rakentamisesta. Rakennamme urapolkusi Oimalla juuri sinun näköiseksi, jotta pääset tarttumaan itsellesi mielekkäisiin haasteisiin. Emme jätä uusia tiimin jäseniä yksin, vaan tarkoituksemme on saada sinusta tuottelias tiimin jäsen hyvän perehdytyksen avulla.

Olet etsimämme henkilö, jos:

Innostut, kun saat suunnitella uusia ratkaisuja asiakkaan ongelmiin liiketoiminnasta tai asiakkaan tarpeesta lähtien. Koodisi on laadukasta ja ratkaisusi laadukkaita myös arkkitehtuuri mielessä. Haluat auttaa muita ja pystyt kuvaamaan ratkaisusi niin, että saat ihmiset ympärilläsi ratkaisemaan ongelmat yhdessä.

Arvostamme lisäksi, että:

 • Uskallat kyseenalaistaa huonoja ratkaisu- tai toimintamalleja

 • Uskallat pyytää apua, kun sitä tarvitset

 • Luotat omaan päätöksentekokykyyn

 • Otat vastuun omasta tekemisistäsi ja pystyt luottamaan myös muiden tekevän samoin

 • Vahvaa kokemusta verkkopalveluiden rakentamisesta

 • Projektinhallinnan osaamista

 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

 • Kykyä nähdä ratkaisut asiakkaiden näkökulmasta

 • Tahtoasi tuottaa luettavaa ja laadukasta koodia, jota on helppo ylläpitää

Tai kenties jotakin, mitä emme osaa toivoakaan, mutta juuri sinun osaamisesi voisi tuoda meille?

Meillä saat olla täysin oma itsesi, eikä sinun tarvitse esittää olevasi jotain muuta kuin olet. Meille riittää, että sinulla on aito halu tehdä työt kunnialla ja muut huomioon ottaen.

Miksi noin hieno tyyppi tulisi Oimalle?

Me Oimalaiset tarjoamme sinulle työympäristön, jossa olet tärkeä osa kokonaisuutta. Olemme määritelleet tärkeimmäksi tehtäväksemme ilahduttaa asiakastamme tänään ja huomenna. Jos kaipaat titteleitä ja aseman tuomaa valtaa, niin älä lue pidemmälle. Meillä perinteiset tittelit ja hierarkiat ovat osa kirjoitettua historiaa. Oimalla päätökset tehdään siellä missä siihen kulloinkin löytyy paras asiantuntemus. Pienessä yrityksessä sinä olet tärkeä osa sitä mitä Oima on nyt ja tulevaisuudessa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä eikä ketään jätetä yksin. Työskenteletkö mieluiten Helsingin ytimessä, Oulujoen rantamaisemissa vai talon tavoille opittuasi ihan jossain muualla. Paikan ja työskentelytavat päätät sinä, koska vain sinä voit tietää mikä toimii sinulle parhaiten!

Kehityspolkusi Oimalla on täysin auki ja täysin sinusta itsestäsi kiinni. Toimimme radikaalin avoimuuden periaatteella ja noudatamme esimerkiksi täyttä palkka-avoimuutta. Etäpäivät ovat ok ja saat itse valita sinua parhaiten palvelevat työskentelyvälineet. Muiden yritysten tavoin tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja loistavat työsuhde-edut. Työkavereiksi saat rentoa porukkaa ja tekemisen meininkiä.

Onnistut ja viihdyt Oimalla, jos:

 • Työn merkityksellisyys on sinulle tärkeää

 • Haluat ilahduttaa asiakkaita ja ihmisiä

 • Et kaipaa esimiehiä, vaan pidät siitä että päätökset tehdään aina siellä, missä on paras asiantuntemus

 • Ketterät organisaatio- ja päätöksentekomallit ovat sinulle tärkeitä

 • Pidät siitä, että sinuun luotetaan ja voit luottaa muihin

 • Haluat, että palkkasi kehittyy samassa tahdissa osaamisesi kanssa

 • Nautit siitä, että saat ottaa vastuuta projektien läpiviennistä

 

Miksi et jo hae?

Hyppää kyytiin huimaan kasvutarinaan! Olethan nopea, sillä tämä ilmoitus tuhoaa itse itsensä heti uuden oimalaisen löydyttyä!

Ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli haluat kysyä lisää:

Anna-Kaisa Sistonen, 045 110 3570 - Anna-Kaisa osaa kertoa sinulle tarkemmin itse rekrytointiprosessiin liittyvistä asioista ja aikatauluista.

Jarno Holappa, 040 543 2031 - Ihmiskeskeinen tuotekehitysprosessi, voiko tällaista olla? Jos arveluttaa, niin kysy Jarnolta lisää. Jarnolta voit myös kysellä, miten meidän arki tällä hetkellä rullaa. Disclaimer: Jarnolta kehitysprosessistamme saamasi tieto vanhenee nopeasti, sillä kehitymme ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti!

Pauli Heikkinen, 050 486 7254 - Jos mieltäsi askarruttaa teknologiamme tai arkkitehtuurimme, niin Paulilta saat kohtuullisella varmuudella tarkan vastauksen vaikeimpaankin kysymykseen. Muistathan vain, että liikesalaisuutemme Pauli paljastaa sinulle vasta työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen

Jani Laatikainen, 0440 231 179 - Jani kertoo sinulle mielellään Oimasta yrityksenä, yhdessä sopimistamme pelisäännöistä, sekä kulttuuristamme. Tekniset asiat on Janille vähän hankalia, mutta niissä jutuissa Jarno ja Pauli taas on ihan guruja.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Oima Oy

Oima on teknologiayritys, jonka tuottamassa palvelussa vahva teknologiaosaaminen ja rohkea tuotekehitystyö yhdistyvät syvään työelämän ja hoiva-alan tuntemukseen. Alustapalvelumme työnhallinnan mahdollisuuksien avulla henkilökohtaisten avustajien työnantajien itsemääräämisoikeus ja läpinäkyvyys työnantajuuteen vahvistuu. Oiman tuottaman palvelun avulla helpotetaan omais- ja perhehoitajien sekä hoidossa olevien henkilöiden arkea samalla helpottaen ja nopeuttaen myös järjestäjätahona toimivan kunnan prosesseja. Oima kehittää ja uudistaa suomalaista työelämää ja hoiva-alan palkkionmaksua useiden kuntien, sosiaali- ja terveysyhtymien ja järjestöjen kanssa. www.oima.fi. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

Sähköposti: info@oima.fi
Sijainti: Kasarmintie 15
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!