Ohjelmistokehittäjäksi Pandialle

Tule rakentamaan tulevaisuuden kiinteistöalan ratkaisuja Pandialla!

Mikä tekee Pandiasta erityisen?

Me Pandialla kehitämme innovatiivisia tuotteita kiinteistöalalle, vastaamaan asiakkaidemme konkreettisia tarpeita. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, sillä työllämme on todellinen vaikutus - paremmin huolletut kiinteistöt ja kohtuulliset vuokrat. Yksi erityisen ylpeyden aiheemme on yhteistyö yleishyödyllisten asuntotarjoajien kanssa, mikä auttaa tarjoamaan koteja vähävaraisille.

Ketä meillä tarvitaan?

Etsimme nyt ohjelmistokehittäjiä liittymään uuden Kenno-tuotteemme tiimiin. Arvostamme kykyä kantaa vastuuta, intoa oppia ja kasvaa osana tiimiämme. Työskentelemme teknologioilla kuten React, Node, TypeScript, PostgreSQL ja AWS, joten näiden tuntemus on plussaa. Tutustu Kennoon tarkemmin tästä linkistä ja Pandiaan täällä.

Tätä roolia varten olemme hahmotelleet kuukausipalkaksi n. 4500-6500 €. Palkan suuruuteen vaikuttaa ennen kaikkea kokemuksesi ja lähtötasosi roolissa, mistä syystä palkkahaitarissakin on tuon verran leveyttä. Olemme myös avoimia keskustelemaan palkkauksesta  ja kuulemme mielellämme myös sinun ajatuksiasi aiheesta. 

Missä voit työskennellä?

Mahdollisuus työskennellä joustavasti etänä tai toimistoillamme Helsingin Ilmalassa, Tampereen keskustassa tai Salossa.

Mikä tekee työympäristöstämme ainutlaatuisen?

Meillä Pandialla ymmärretään, että työntekijöiden hyvinvointi on avain menestykseen. Emme piiloudu bling blingin taakse, vaan panostamme aitoon yhteisöllisyyteen ja jatkuvaan parantamiseen. Meillä ei tarvitse olla koodinero tai rokkistara - etsimme ammattitaitoisia tiimipelaajia, jotka arvostavat laatua ja ratkaisevat asiakkaiden todellisia ongelmia. Pandialla koet, että työlläsi on merkitystä ja että pystyt vaikuttamaan työhösi tuomalla uusia ideoita ja näkemyksiä.

Miksi Pandia?
  • Matala hierarkia ja läheisyys omistajiin

  • Erinomainen työilmapiiri ja miellyttävät työkaverit

  • Haastava ja monipuolinen työ

  • Mahdollisuus vaikuttaa prosesseihin, teknologioihin ja yhteisöön

  • Oivallinen tiimi, jossa yhdistyvät kiinteistöalan huiput ja innovatiiviset nuoret ammattilaiset

  • Panostus psykologisesti turvalliseen ja palkitsevaan työympäristöön

Lähetä hakemuksesi ja liity osaksi tiimiämme, jossa kehityt ammatillisesti ja saat työskennellä merkityksellisten projektien parissa! Jos sinulla on mielessä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyviä kysymyksiä, Matti Tahvanaisen tavoitat puhelimella +358 45 392 9320 ja Juhani Snellmanin +358 40 533 3815 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) pandia.fi. Huomioithan, että kesä-heinäkuussa lomailemme, joten vastauksissa voi olla viivettä.

Haku alkaa ja päättyy

Pandia Oy

Pandia on kiinteistöalan talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiin keskittynyt ohjelmisto- ja palvelutalo. Erityisesti kiinteistöalan yritykset hallinnoivat SaaS-pohjaisilla työkaluillamme rahoitus-, investointi- ja kiinteistösalkkujaan sekä raportoivat ja ennustavat liiketoimintaansa. Pandia on asuntoyhtiöiden talousjohtamisen tietojärjestelmien markkinajohtaja ja vakavarainen yritys, jossa olemme alusta alkaen pitäneet kiinni pienen ja mutkattoman firman kulttuurista ja ilmapiiristä.

Sijainti: Ilmalantori 1, 00240 Helsinki
Logo

Ohjelmistokehittäjäksi Pandialle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!