Ohjelmointitaitoinen CNC-koneistaja Horonkylään

Etsimme asiakasyrityksellemme Horonkylään osaavaa ja ohjelmointitaitoista

CNC-KONEISTAJAA

yritykseen, joka on tunnettu laadustaan, hyvästä työilmapiiristä, ja siitä, että työntekijöistä huolehditaan ja heitä arvostetaan. Ja työssä myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen kehittyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista, ja on nyt yksivuorotyötä, mutta mahdollisesti pystytään siirtymään ainakin osittain kaksivuorotyöhön.

Työssä tehdään erilaisia metalliosia CNC jyrsimellä, omd-ohjauksella, ohjelmat käsin ja stimuloidaan wincamilla. Koneet ovat Hartword pro-1000, Feeler vm40 Sa Fanuc. CNC-sorvi on Takang TNC630Nx1500, ja ohjelmointi sorvin omalla avusteisella ohjelmalla, fagon 8060 ohjauksella.

Työssä tarvitset hyvää osaamista ja työkokemusta CNC-koneistuksesta.

Hakijalta toivomme lisäksi, että olet oma-aloitteinen ja hyvä tiimityöntekijä.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Haastattelemme jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin 8-16 Taina Varttila puh. 040 1974231 ja taina.varttila(at)sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määrä-aikainen, kokoaikainen

Tarjoamme

- Työterveyspalvelut

- Smartum-liikuntasetelit

- Ison talon tuki työssä ja toiminnoissa

- Mukavat työkaverit

 

 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0401974231
Sähköposti: taina.varttila@sol.fi
Sijainti: teuva

Logo

Ohjelmointitaitoinen CNC-koneistaja Horonkylään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!