Ohutlevyseppähitsaaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme tuotantolaitokselle Turkuun kokenutta hitsaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Jos haluat päästä työskentelemään osana ammattimaista työporukkaa, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista hitsaajan työtehtävistä. Tarkkuus ja huolellisuus on valttia, ja pidät työpisteesi siistinä. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, sekä huolehdit osaltasi työturvallisuudesta. Luokkien voimassaolo on plussaa. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu ohutlevyhitsaus.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä hakulomake sivuillamme https://www.contiopalvelut.fi/ota-yhteytta/, tai klikkaa painiketta "Hae työpaikkaa" sivun ylälaidasta. Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund (laura.osterlund@contiopalvelut.fi).

Eikö tämä kolahtanut? Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle , täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!