Oletko tulevaisuuden S-Päällikkömme?

 

Tarjoamme monialaisen ja käytännönläheisen kasvupolun ketjurajat ylittävässä valmennusohjelmassamme, jonka aikana kasvat esihenkilötyön ammattilaiseksi ja pääset samalla osaksi pitkän historian omaavan, mutta jatkuvasti toimintaansa kehittävän Pirkanmaan Osuuskaupan tarinaa. Meillä vastuullisuus, henkilöstön hyvinvointi, loistavat asiakaskokemukset ja tuloksellinen toiminta kulkevat käsi kädessä. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Haluamme, että näin on myös tulevaisuudessa. Oletko tulevaisuuden tekijämme, jolta löytyy tarvittavaa pokkaa ja sydäntä?

 

Hae S-Päällikkö-valmennettavaksi ja tule tekemään työtä koko Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi

 

Valmennus mahdollistaa sinulle oman, yksilöllisen polun kasvaa kohti erilaisia esihenkilötehtäviä. Valmennuksen jälkeen lähitulevaisuuden tavoitteena on saada vetovastuu toimipaikan tiimistä ja tuloksesta myymälän tai ravintolan päällikkönä.

 

Valmennusohjelma sopii sinulle, joka

  • tavoittelet tulosvastuullista esihenkilöasemaa ja tiiminvetovastuuta
  • saat energiaa ihmisten parissa työskentelystä, olet toimintaotteeltasi tavoitteellinen ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa
  • olet suorittanut vähintään toisen asteen ammatillisen tutkinnon (esim. merkonomi, tradenomi, restonomi).

 

Arvostamme aiempaa kokemusta palvelualoilla työskentelystä, ensisijaisesti kaupan tai ravintola-alan tehtävissä. Haemme valmennettavia päivittäistavarakaupan ketjuihimme (Sale, S-market, Prisma), ABC-liikennemyymälöihimme sekä ravintoloihimme (Prismojen ja Sokoksen ravintolamaailmat, Puisto ja pubit).

 

Valmennuksen aikana kehität itseäsi kohti tulosvastuullista ihmisten johtajaa ja saat laaja-alaiset valmiudet haastaviin esihenkilötehtäviin. Teoriaopintojen lisäksi tutustut kattavasti alueosuuskauppamme liiketoimintaan, konsepteihin, työntekijöihin ja arkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa työkiertoa eri toimipaikoissamme, esimerkiksi Salessa, S-marketissa, ruoan verkkokaupassa tai ABC-liikennemyymälässä. Ehkäpä olet mukana myös Tampereen Sokoksen uudistuksessa tai uusissa Prisma-, S-market- tai Sale-hankkeissamme eri puolilla Pirkanmaata?

 

Kehittymispolullasi saat tukea henkilökohtaiselta tutoriltasi ja verkostoidut Osuuskauppamme ammattilaisten lisäksi muiden S-Päällikkö-valmennettavien kanssa – myös muualta S-ryhmästä. Lopputyönä toteutat osuuskauppatasoisen kehitysprojektin. Haluamme pitää valmennusjaksosi sisällön sopivan haastavana, joten räätälöimme sinulle henkilökohtaisen kasvupolun.

 

Odotamme sinulta aitoa halua rakentaa innostuneisuutta ja rohkeutta ympärillesi, näyttää suuntaa ja johtaa ihmiset ensin -hengessä. Yhdessä kehittäminen, henkilöstöä vahvasti osallistaen, on tapamme tehdä merkityksellistä työtä. Asiakaspalvelutyöstä ja vuorovaikutustilanteista nauttiminen, jatkuva halu oppimiseen ja uudistumiseen ovat avaintaitoja, joilla onnistut intensiivisen valmennuspolun aikana ja sen jälkeen.

 

Valmennus vaatii sitoutumista ja mahdollisuutta olla mukana toimipaikkojemme päivittäisessä työssä työajoiltaankin vaihtelevissa vuoroissa.

 

Vuoden ja kolme kuukautta kestävä valmennus alkaa marraskuussa 2022. Solmimme heti valmennusohjelman aluksi kanssasi vakituisen työsuhteen ja maksamme palkkaa myös valmennusajalta. Kuukausipalkka on valmennuksen ajan 2346 euroa (kokonaispalkka).

 

Meillä saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa, joka tarjoaa myös ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

 

Pirkanmaan Osuuskaupassa oman ammattitaidon kehittäminen ei pääty valmennukseen, vaan jatkuu läpi uran. Katso videoilta, mitä aiemmat valmennettavamme Arvi ja Jonna kertovat omista poluistaan.

 

Lisätietoja S-Päällikkö-valmennuksesta antaa pe 12.8. klo 13–15 ja ke 17.8. klo 13–15 Sale-ketjujohtajamme Asta Haapanen, puh. 010 76 72891.

 

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja rekrytoinnista antaa Senior Executive Search Consultant Tero Hassinen puh. +358 50 388 3039 tai tero.hassinen@eezy.fi.

 

Odotamme kuulevamme sinusta pian – kuitenkin viimeistään sunnuntaina 21.8.2022.

 

Järjestämme infotilaisuuden Ravintola Puistossa torstai-iltapäivänä 11.8. Ilmoittaudu mukaan rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi!

 

Tutustu meihin työnantajana:

www.pirkanmaanosuuskauppa.fi

Instagram: @pirkanmaanosuuskauppa

LinkedIn: Pirkanmaan Osuuskauppa

Facebook: Pirkanmaan Osuuskauppa

tai kysy lisää rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.

Sijainti: Pirkanmaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!