Oma väylä -kuntouttaja

Vahvistamme Hyvinkään moniammatillista tiimiä ja etsimme joukkoomme sosionomia tai toimintaterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille!

Oma väylä -kuntoutus on suunnattu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneelle opiskelevalle, työssä käyvälle tai väliaikaisesti työelämästä poissa olevalle 16–29-vuotiaalle henkilölle. Kelan kustantamaan kuntoutukseen voi hakeutua, jos henkilöllä on todettu autismikirjon häiriö tai aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö. Henkilö tarvitsee tukea johonkin seuraavista; opintoihin, työelämään, sosiaalisten taitojen vahvistamiseen tai arjenhallinnan taitojen kehittämiseen. Kuntoutus pyrkii tukemaan nuorta ja nuorta aikuista arjessa, sosiaalisissa suhteissa, opinnoissa sekä työelämässä. Kuntoutus toteutetaan yksilö- ja ryhmätapaamisina.


Joustava työantaja

Tehtävässä toimit omaohjaajana nimetyille asiakkaille, osana moniammatillista tiimiä. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi arkisin klo 8–18 aikavälillä. Työskentelet Hyvinkään toimipisteeltä käsin, sekä toteutat koti- ja verkostokäyntejä lähikunnissa. Oma väylä -kuntoutuksen moniammatilliset tiimit koostuvat psykologeista, toimintaterapeuteista, sairaanhoitajista, sosionomeista ja kuntoutuksen ohjaajista.

Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt huolehtivat, että arkiset asiat toimivat.


Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.
 • Kuukausipalkan ja joustavan työajan.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia sekä työsuhdepolkupyöräetuus.
 • Henkilökohtaisen vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi. 
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.
   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Toimintaterapeutin tai sosionomin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Eduksi katsomme nepsy-valmentajan tutkinnon.
 • Aiempaa kokemusta neuropsykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutus ja/tai hoitotyöstä vähintään 6kk ajalta.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme. 
 • Hyviä organisointitaitoja, reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta. 
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Heräsikö kiinnostuksesi Oma väylä -kuntouttajan työtehtävää kohtaan? Lähetä meille hakemuksesi Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/oma-vayla-kuntouttaja/81P7A7

Huomioithan, että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Oma väylä kuntoutuksesta löydät osoitteesta https://www.coronaria.fi/kuntoutuskurssit-ja-valmennukset/oma-vayla-kuntoutus/
 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa palvelupäälikkö Heli Tuominen p. 044 7002016 tai heli.tuominen@coronaria.fi ja  sekä rekrytointikoordinaattori Miia Suomi p. 0401498401 tai miia.suomi@coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3700 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää
Logo

Oma väylä -kuntouttaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!