Ompelija Tampereelle

Etsimme asiakkaallemme kahtea (2)

OMPELIJAA erilaisiin tekstiilialan tehtäviin Länsi-Tampereelle. Työ sisältää teollisuusompelijan tehtäviä ja työssä käytetään lukkotikkikonetta sekä trikoosaumauskonetta. Odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta saumaajan töistä ja/tai soveltuvaa koulutusta.

Toivoisimme, että sinulla olisi kokemusta trikoomateriaalin ompelusta ja käsittelystä ja tunnet saumauskoneita ja osaat toimia niiden kanssa. Työstettävät materiaalit vaihtelevat ohuemmasta vahvempaan kankaaseen. Huomioimme myös tekstiilialan uusien osaajien hakemukset! Oikeanlainen asenne ja oppimisen halu ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Pääset työskentelemään uusissa tuotantotiloissa mukavien työkavereiden kanssa. 

Työsuhde on määräaikainen työsuhde aluksi vuoden 2022 loppuun asti, mutta oikeille tekijöille mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen päivätyö ma-pe klo 7-15.30 (8h/pv). Palkkaus on tekstiili- ja muotialan tes:n mukainen.

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit olla yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!