Operaattoreita renkaiden nastoitukseen, NT Tyre Machinery, Nokia

 

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vastuullisuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2020 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.

 

Kiinnostaako fyysinen työ hyvässä työporukassa?

Haemme asiakkaallemme NT Tyre Machinerylle renkaiden nastoitukseen motivoituneita työntekijöitä. NT Tyre Machinery kuuluu Nokian Renkaiden konserniin.

Työ sisältää renkaiden nastoituskoneen operointia. Työssä tulee olla fyysiset valmiudet, sillä työ voi sisältää myös fyysisesti raskaita työtehtäviä, vaikka työssä käytetäänkin pääasiassa tuotantokonetta. Lisäksi työhön voi kuulua mm. lavojen lastausta, pakkaamista ja purkua. Työssä pääset antamaan oman työpanoksesi laadukkaiden nastarenkaiden valmistukseen.

Työtä tehdään kokoaikaisesti 3-vuorossa eli sinulla tulee olla valmius tehdä vuoroja aamussa, illassa ja yössä. Palkka heti työsuhteen alusta on 12,24 €/h ja perehdytyksen jälkeen pääset tuntipalkan lisäksi tuotantopalkkioiden piirin, jotka vaihtelevat tuotannon tuloksen mukaan. Lisäksi maksetaan työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät.

Nastoitukseen valitut työntekijät palkataan määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin lokakuulle asti SOL Henkilöstöpalveluiden kautta ja työt alkavat maaliskuun lopussa tai huhtikuun aikana. Työsuhteessa sovelletaan kumiteollisuuden työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Aiempaa kokemusta koneiden operoinnista et tarvitse, mutta hyvät kädentaidot ja harrastuneisuus esim. tietokoneiden, mopojen ja autojen yms. kanssa ovat eduksesi. Olethan valmis työskentelemään paineen alla nopeatempoisessa tehdasympäristössä. Hyvällä asenteella ja aidolla kiinnostuksella työtä sekä yritystä kohtaan erotut joukosta.

Mikäli etenet haussa, ensimmäinen haastattelu käydään SOL Henkilöstöpalveluilla. Mahdollinen jatkohaastattelu tapahtuu tehtaalla. Tehdas sijaitsee Kolmenkulman ABC:n tuntumassa, Nokian ja Tampereen rajalla.

SOL tarjoaa työntekijöille liikuntaedun koeajan jälkeen (väh. 15 h/vko työtunteja).

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

 

Lisätietoja tehtävästä:

Milja Iivonen, milja.iivonen@sol.fi, p. 050 320 3992

Emma Botha, emma.botha@sol.fi, p. 050 911 0755

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: emma.botha@sol.fi
Sijainti: 37150, Nokia

Logo

Operaattoreita renkaiden nastoitukseen, NT Tyre Machinery, Nokia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!