Operatiivinen aluepäällikkö

Oletko kokenut ihmisten johtaja, joka haluaa osallistua ja voittaa tiiminä?

Etsimme nyt Operatiivista aluepäällikköä palvelupisteverkostoomme Pohjois-Suomen alueelle.

 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän Euroopan suurimmassa rengasketjussa, jossa voit olla mukana luomassa sujuvaa ja turvallista liikkumista kaikille tien päällä! Aluepäällikön tehtäväkuva on monipuolinen ja hän vastaa kokonaisvaltaisesti oman alueensa palvelupisteiden (n. 15 palvelupistettä) tuloksesta, toiminnasta ja kehityksestä tukemalla operatiivista toimintaa analysoimalla tunnuslukuja ja tekemällä tarvittavia päätöksiä palvelupisteiden toiminnan parantamiseksi.

 

Aluepäällikön rooli on liiketoimintamme ytimessä! Innostavalla ja energisellä asenteellasi autat palvelupisteiden päälliköitä heidän arjessaan, oli sitten kysymys henkilöstöjohtamisesta, myynnin- ja asiakaspalvelun kehittämisestä tai taloudellisten asioiden sparraamisesta. Tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista palvelupisteissä. Lisäksi tehtävässä teet saumatonta yhteistyötä myynti- ja franchise-tiimiemme kanssa. Aluepäällikkönä varmistat viime kädessä alueesi tulos- ja myyntitavoitteiden saavuttamisen ja palvelupisteiden prosessien kehityksen.

 

Sinulla voi olla taustaa ja kokemusta ajoneuvoalalta, mutta ennen kaikkea odotamme, että jaat kiinnostuksemme autoalaa kohtaan. Sinulla on kokemusta esihenkilötehtävistä ja mahdollisesti myös palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Olet ollut aiemmin tulosvastuullisessa roolissa ja sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys liiketoiminnan eri osa-alueista. Lisäksi Sinulla on vähintään AMK-tason koulutus, hallitset tavanomaiset toimistotyökalut ja suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Tehtävässä menestymistä mitataan mm. alueen tuloksen-, myynnin- ja asiakastyytyväisyyden kehityksellä, henkilöstötyytyväisyydellä sekä työturvallisuusmittareilla. Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi Oulussa.

 

Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

 

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa yhteistyökumppanimme Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Petri Heikkinen petri.heikkinen@eezy.fi p. 040 752 9776.  

Haku tehtävään on auki 20.6.2024 saakka ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi! Liitä hakemukseesi CV ja näkemyksesi palkkatasosta. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

 

Haku alkaa ja päättyy

Euromaster

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Logo

Operatiivinen aluepäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!