Operatiivinen Johtaja (COO)

Etsimme nyt Kuopioon sinua, tuotantoteknisesti osaava

OPERATIIVINEN JOHTAJA (COO)

joka omaat valmiudet ja motivaation kasvaa yrityksemme toimitusjohtajan tehtäviin tulevaisuudessa. Tehtävässä vastaat Samesorin organisaation operatiivisesta johtamisesta ja Kuopion tehtaan toiminnasta. Johdat viiden hengen päällikkötiimin kautta yli 30 henkilön organisaatiota käsittäen niin tuotannon, suunnittelun, taloushallinnon, hankinnan kuin projektiemme parissa työskentelevätkin. Teet tiivistä yhteistyötä myynnistä ja markkinoinnista vastaavan kaupallisen johtajamme sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Toimintasi painopisteet liittyvät tuotannon, asiakasprojektiemme ja henkilöstön johtamiseen sekä toimintojemme strategiseen kehittämiseen, jonka keskiössä on tuotekehitys.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknis-kaupallista koulutusta (esim. DI) sekä konkreettisia näyttöjä onnistumisista vastaavanlaisissa vastuutehtävissä. Hahmotat hyvin teknisiä kokonaisuuksia ja osaat kehittämishakuisella otteella löytää oikeat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Pystyt tehokkaasti hyödyntämään erilaisia järjestelmiä ja modernia teknologiaa tuotantoympäristössä: käytössämme ovat mm. Lean ERP- ja Solidworks CAD-järjestelmät. Ymmärrys tämän päivän automaatio- ja ohjausjärjestelmien integraatiosta ja hyödyntämisestä rullamuovauslinjojen ohjauksessa edesauttavat tehtävässä menestymisessä. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti ainakin suomen ja englannin kielellä. Työskentelytyyliltäsi olet tuloshakuinen, yhteistyökykyinen ja jämpti. Pystyt säilyttämään fokuksen myös tilanteissa, joissa on aikataulupainetta sekä useita samanaikaisia tehtäviä työpöydällä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän hyvämaineisessa ja vahvat referenssit omaavassa yrityksessä, sekä mielenkiintoisen urapolun toimitusjohtajan tehtäviin. Menestyksesi tukena ovat mm. alan huipputuotteet sekä ammattitaitoinen organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS Kuopion konsultit Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161 sekä Hilkka Hirvasniemi, p. 050 323 5193. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 3.12.2021 mennessä, hakupainikkeen kautta.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Samesor Oy

Samesor Oy on kuopiolainen konepaja, joka myy, suunnittelee, valmistaa ja toimittaa teräsohutlevyjen rullamuovauslinjoja rakennusteollisuuden tarpeisiin ympäri maailman. Asiakkaamme ovat yli 50-vuotisen toimintamme aikana oppineet luottamaan Samesorin korkealaatuisiin ratkaisuihin erityyppisten rakennusten kate- ja runkorakenteissa. Olemme vahvasti vientimarkkinoihin painottunut yritys ja lähes kaikki vuosien varrella toimittamamme noin 1000 tuotantolinjaa on myyty yli 60 maahan. Arviomme mukaan noin 500 linjaa on edelleen toiminnassa. Liikevaihtomme on noin 6 miljoonaa euroa ja tilaus- sekä talousnäkymämme ovat kasvu-uralla. Samesorissa työskentelee 40 hengen sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Sijainti: Kuopio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!