Operatiivinen johtaja

Oletko sinä uusi COO / Operatiivinen johtaja toteuttamassa kanssamme kasvutarinaamme.

Tarjoamme

  • Laajaa ja monipuolista operatiivisen johtajan tehtävää.  Vastaat tässä avainroolissa yhtiön operatiivisten toimintojen johtamisesta ja kehittämisestä. Vastuualueesi kattaa tuotannon, hankintatoimen, asiakaspalvelun, tuotehallinnon ja -kehityksen sekä järjestelmäkehityksen.
  • Kehittämisen veturiroolia. Prosessien ja järjestelmien kehittäminen, investointi- ja menetelmäkehitys sekä kumppanuustoiminnan kehittäminen, ovat tärkeä osa tehtävääsi. Olet aktiivisesti mukana muutoshankkeiden suunnittelussa, vastaat niiden toteutuksesta ja tuesta organisaatiolle yhdessä yhtiön johdon kanssa.
  • Avainroolia koko organisaation toiminnan johtamisessa. Johtoryhmän jäsenenä vastaat yhteisen strategian tekemisestä ja toteuttamisesta. Johdat ja kehität toimintaa yrityksen arvojen mukaisesti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ja monipuolista liiketoiminnan johtamisen kokemusta. Olet kehitysorientoitunut ja sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä organisaation toimintojen, prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Osaat hyödyntää laajasti digitalisaation mahdollisuuksia. Tuot osaltasi yhteistyöhön innostavuutta ja energisyyttä. Osaat pitää monesta asiasta langat käsissäsi, haet ratkaisuja, varmistat sovittujen tavoitteiden toteutumisen etkä pelkää tarttua töihin. Olet vahva vuorovaikuttaja, ymmärrät johtajuuden palvelutehtävänä ja saat ihmiset sitoutumaan. Soveltuva korkeakoulutasoinen tai opistotasoinen koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävässä onnistumiseen.

Työtehtävän sijaintipaikka on idyllisellä Pyhännällä, jossa myös tehdas sijaitsee. Myös etätyöskentely on tullut osaksi joustavaa arkeamme työtehtävien niin mahdollistaessa.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Erkki Tolvanen p. 040 662 4526 29.9 klo 12-14 ja 30.9 klo 12-14 ja MPS Riikka Vaaraniemi p. 040 557 5353 29.9  klo 13-15 ja 4.10 klo 8-10.

Lähetä meille 5.10.2022 mennessä kokemuksesi, osaamisesi ja motivaatiosi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja Piklaksesta saat osoitteesta: www.piklas.fi

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Piklas Oy

Olemme suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkät perinteet, mutta katse tiukasti tulevassa. Tuotevalikoimamme kattaa nykyaikaisen matalaenergiarakentamisen vaatimuksiin soveltuvat puualumiini-ikkunat ja ulko-ovet. Valmistamme vuodessa jopa yli 120 000 ikkunaa ja ulko-ovea. Piklas on keskittynyt toimimaan taloteollisuuden kanssa sekä suoraan kuluttajien kanssa oman verkkokauppansa ja PiklasKumppani-verkostonsa kautta. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli 15,8 m€ ja henkilöstön määrä on tällä hetkellä 85.

Meillä on hyvä yhteishenki, Suomen modernein ulko-ovitehdas sekä yli 40 vuoden kokemus ikkunoiden valmistuksesta.

Sijainti: Ouluntie 14 A, 92930 Pyhäntä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!