Opettaja, sähkö- ja automaatiotekniikka

Haemme joukkoomme sähkö- ja automaatioalan opettajaa vakituiseen virkasuhteeseen 5.8.2024 alkaen.

Eiköhän tehdä yhdessä jotain, millä on oikeasti merkitystä?

Osaaminen on supervoimasi, jolla voit muuttaa koko alaa. Me etsimme kenties juuri sinua sähkö- ja automaatioalan opetustehtäviin ammattiopistoomme.

Alan asiantuntijuuden ja työkokemuksen lisäksi etsimme ihmistä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, näkee ympärillään uhkien sijaan mahdollisuuksia ja uskaltaa tavoitella suuria ja innostua pienistä. Ennen kaikkea odotamme, että haluat aidosti jakaa omaa osaamistasi muillekin. Toivomme, että myös sinulle itsellesi on tärkeää kehittää omaa työskentelyäsi ja osaamistasi koko työurasi ajan.

Työnkuvaasi kuuluu englanninkielisen sähkö- ja automaatioalan opetuksen ja ohjauksen aloittaminen ja kehittäminen sekä koulutusten toteuttaminen yhdessä muun tiimin ja muiden ammattilaistemme kanssa. Opettajan tehtävässä opetat ja ohjaat tulevia alan ammattilaisia eri oppimisympäristöissä ja luotsaat opiskelijoita kohti työelämää ja jatko-opintoja. Olet opiskelijoiden tukena myös työelämässä tapahtuvan oppimisen aikana ja arvioit heidän näyttöjään. Tärkeä osa työtäsi on yhteydenpito työelämän suuntaan ja verkostoiden luominen. Meillä pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja suunnittelemaan sekä kehittämään koulutusta aina vaan paremmin työelämän sekä tietenkin opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi.

Tämän päivän ammatillisessa koulutuksessa jokaisen opiskelijan polku on yksilöllinen. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa opiskelijoiden yksilöllisten opiskelupolkujen toteutumisesta. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös kehittämishanketoimintaamme ja olla mukana luomassa uudenlaista koulutusta.

Arvostamme:
- aikaisempaa opettaja-, kouluttaja- ja/tai ohjauskokemusta
- hyvää englannin kielen osaamista
- kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
- hyviä työelämäyhteyksiä.

Vähän meistäkin:
Olemme asiallemme omistautunut ja tulevaisuuteen katsova koulutuksen järjestäjä. Toimimme Saimaan saaristokaupunki Savonlinnasta käsin, mutta haluamme jakaa osaamistamme aikaan ja paikkaan katsomatta muuallakin Suomessa.

Tarjoamme sinulle:
- vakaan, vaan ei jämähtäneen työnantajan
- tueksesi kannustavan tiimin ja sitoutuneen tiimipäällikön
- työhyvinvointiasi tukevia etuja, mm. kattavat työterveyshuollon palvelut, Smartum-edun sekä mahdollisuuden polkupyöräetuun
- mahdollisuuden työskennellä osittain monipaikkaisesti
- mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää englannin kielen taitoasi
- Samiedun kansainvälisyystiimin tuen koulutuksen kehittämiselle.

Haluatko kuulla lisää? Me haluamme kuulla sinusta. Hae tehtävää Kuntarekry kautta TÄSTÄ!

Lue lisää meistä ja tulevista työkavereistasi https://samiedu.fi/toihin-samieduun/

 

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (A986/1998 13 §) mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto esim. insinööri AMK, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavalta alalta). Lisäksi valinnassa otetaan huomioon yleiset kelpoisuusvaatimukset (KVhL 304/2003 ja PL 731/1999). Mikäli sinulla ei ole vielä suoritettuna pedagogisia opintoja, tuemme sinua opintojen suorittamisessa kolmen vuoden aikana työsi aloittamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Mikäli tulet valituksi tehtävään, sinun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastasi sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pyydämme sinua esittämään opinto- ja työtodistukset haastatteluun tullessasi.

Lähesty meitä hakemuksella Kuntarekryssä ja löydä uusi tulevaisuus!

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Haku alkaa ja päättyy

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Olemme asiallemme omistautunut ja tulevaisuuteen katsova ammattiopisto. Toimimme Saimaan saaristokaupunki Savonlinnasta käsin, mutta haluamme jakaa osaamistamme aikaan ja paikkaan katsomatta muuallakin Suomessa. Tärkein tehtävämme on kouluttaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisensa jatkuva kehittäminen, ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Meillä opiskelee vuosittain 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 3500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?

Sijainti: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna
Logo

Opettaja, sähkö- ja automaatiotekniikka

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!