Opettaja, suomi toisena kielenä

STEP-koulutus
Huvilakatu 31
määräaikainen, osa-aikainen
Haku alkaa ja päättyy

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

STEP-koulutus hakee tuntiopettajaa Pieksämäen kampukselle suomi toisena kielenä opettajan tehtävään määräaikaiseen työsuhteeseen 11.7.–16.12.2022. Jatko kevätkaudelle on mahdollinen. Kyseessä on kieli- ja kotoutumiskoulutus maahanmuuttajille.

Viikoittainen opetustuntimäärä on 0 - 20 tuntia. Tuntimäärä riippuu opiskelijoiden määrästä ja tarkentuu työsuhteen alkaessa.   

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan tes:n (vuosityöajassa olevat ammatilliset oppilaitokset) mukaisesti. Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n rikosrekisteriote. Tehtävässä on koeaika, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 13.7.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Jari Rauhala jari.rauhala@step.fi. Puhelimitse ma 4.7. 2022 alkaen 0400 195060. 

Etsimämme henkilö

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa. Voit olla alaa vielä opiskeleva tai kokenut konkari. Lisäksi edellytämme joustavuutta, positiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä ja rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Vastineeksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan, tukevan työyhteisön sekä viihtyisän ympäristön työnteolle.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!