Opettaja, suomi toisena kielenä

STEP-koulutus
Siiriläntie 11-13
määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen Lapuan kampukselle suomi toisena kielenä opettajaa 1.8.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan) määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka. Tehtävä saattaa jatkua lukuvuoden 2022-2023 loppuun saakka. Opetusta on ensisijaisesti vapaan sivistystyön suomen kielen koulutuksissa sekä kotoutumiskoulutuksissa.

Opetusta on n. 15 tuntia / viikko, joka on pääosin iltaopetusta ja verkkoyhteyksien kautta toteutettavaa opetusta. On mahdollista, että työsuhde tulee olemaan kokoaikainen. Tämä varmistuu elokuun alussa. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 30.6.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Sari Peltokangas, p. 044 758 3425, ti 28.6. klo 12-14.

Etsimämme henkilö

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa. Voit olla alaa vielä opiskeleva tai kokenut konkari. Lisäksi edellytämme joustavuutta, positiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä ja rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Vastineeksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan, tukevan työyhteisön sekä viihtyisän ympäristön työnteolle.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

 

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!