Opinnäyte- ja diplomityöt

Oletko loppusuoralla opinnoissasi ja mietitkö mielenkiintoista aihetta lopputyöllesi? 

Pyrimme tarjoamaan opiskelijoille vuosittain muutamia opinnäyte- ja diplomityöpaikkoja eri toiminnoissamme. Voit hakea paikkaa täyttämällä avoimen hakemuksen. Kerro siis meille mitä osaat, mitä olet opiskellut ja millainen lopputyön aihe sinua kiinnostaa. Liitä hakemukseesi CV.

Tule luomaan tulevaisuutta kanssamme!

Hakuaika alkaa:

Wipak Oy

Wipak on joustopakkausalan edelläkävijä ja yksi maailman johtavista pakkausmateriaalien ja -ratkaisujen tuottajista. Tavoitteenamme on olla ensimmäinen joustopakkausyhtiö, joka pienentää hiilijalanjälkensä nollaan. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää huomista!

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme juuri sellaisena kuin olet. Nastolan ja Valkeakosken tehtaamme ovat osa globaalia tiimiämme, jossa ideoitasi arvostetaan, ammatillista kasvuasi tuetaan ja työlläsi on oikeasti merkitystä. Tyytyväinen henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten turvallisuuttasi, kehittymistäsi ja hyvinvointiasi ei vain arvosteta – ne ovat kulttuurimme ytimessä.

Toimimme arvojemme (luottamus, yhdessä tekeminen, innovaatio ja tulevaisuus) mukaisesti kaikissa tuotantolaitoksissamme ja myyntipisteissämme ympäri Euroopan ja Aasian. Jokainen wipaklainen tuo ainutlaatuisen panoksensa yhteiseen menestykseemme. Siksi monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja inklusiivisuus ovat arvoja, joita haluamme vaalia kaikessa toiminnassamme.

Wipak Group on osa Wihuria, joka on yksi Suomen suurimmista perheomisteisista yrityksistä. Wihurilla on neljä toimialaa: pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta.

Puhelin: +358 20 510 311
Sähköposti: careers@wipak.com
Sijainti: Wipaktie 2, 15560 Nastola

 

Logo

Opinnäyte- ja diplomityöt

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!