Opinto-ohjaaja pääkaupunkiseudulle

Eezy työllisyyspalvelut
Itämerenkatu 3, 4 kerros, 00180 Helsinki
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana auttamassa, laita meille hakemus.

Haemme pääkaupunkisudulle opinto-ohjaajaa

Työtehtäviisi kuuluu työnhakija- ja maahanmuuttaja-asiakkaiden ohjaaminen eri palveluissamme. Työtä voi tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti toiveidesi mukaan.

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

  • Ammatillisissa opinnoissa vaadittavaa opinto-ohjaajan kelpoisuus
  • Vähintään vuoden työkokemus opinto-/uraohjauksen tehtävistä, joissa osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia

Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta TE-hallinnon palveluista sekä sinulla on alueellista työmarkkinatuntemusta. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä.

Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi.

Tämän kaiken lisäksi sinulla on käytössäsi lounasetu, virikesetelit, kattava työterveyshuolto, viimeisin opetustekniikka ja välineet sekä monia muita etuja.

Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Teresa Puurtiseen, teresa.puurtinen@eezy.fi tai Antti Kasaseen, antti.kasanen@eezy.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Ota yhteyttä:

Logo

Opinto-ohjaaja pääkaupunkiseudulle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!