Opiskelija! Etsitkö keikkatyötä?

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Keikkatyö
Haku alkaa ja päättyy

Hei opiskelija! Kaipaatko keikkatyötä opintojen oheen? Kelpaisiko lisätienestit?

Etsimme keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Ouluun. Keikkatyön luonteeseen kuuluu se, että voit ottaa työvuoroja vastaan silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Meiltä löytyy monipuolinen kattaus erilaisia työmahdollisuuksia. Tällä hetkellä keikkatyöntekijöitä etsitään muun muassa postinjakajan, pakettiautonkuljettajan, sairaalahuoltajan ja muuttajan työtehtäviin.


Ota siis opiskeluajastasi kaikki irti ja tee töitä silloin, kun itse haluat. Laita avoin hakemus tulemaan, niin etsitään sinulle sopiva keikkatyö! 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!