Keikkatöitä / Keilaranta 1

Opiskelijoita keikkatöihin

Hae tätä työpaikkaa

Haemme tradenomi- ja ekonomiopiskelijoita erilaisiin projketitöihin ja sijaisuuksiin, myynnin, markkinoinnin, HR:än ja taloushallinnon eri tehtäviin, sekä assistentin tai office managerin tehtäviin. Sinulla ei tarvitse olla näihin tehtäviin oman alasi työkokemusta, riittää että olet halukas oppimaan ja että voit joustavasti tehdä projektitöitä joka keikkana silloin tällöin, tai pidempään myös iltaisin ja viikonlopuisin opiskelujen ohessa.

Lähetä meille cv:si sekä lyhyt hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä minkälaisia töitä haluaist tehdä ja milloin sinulle sopisi työskennellä.

Työpaikasta lyhyesti

  • Opiskelijoita keikkatöihin, Keikkatöitä
  • Adiente, Keilaranta 1
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!