Optikko/optometristi avoin haku

SILMÄASEMALLA TYÖSKENTELEVÄT MAAILMAN ONNELLISIMMAT OPTIKOT. OLISITKO SINÄ YKSI MEISTÄ? 

Silmäaseman optikkona sinulla on ainutlaatuisen laajat työskentelymahdollisuudet ympäri Suomen. Voit toimia optikkona myymälässä, silmälääkärikeskuksessa, sairaalamyymälässä, silmäsairaalassa sekä julkisten silmäterveyspalveluiden toimipaikassa. Meillä työskentelet moniammatillisessa joukkueessa, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella. 

Millaisesta työstä juuri sinä optikkona haaveilet? Meillä työskentelevät optikot arvostavat monipuolisia tehtävänkuvia näkemisen ja silmäterveyden parissa, monipuolisia kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia sekä vahvaa tiimihenkeä ja yhdessä tekemistä. 

Millaisia tehtäviä tarjoamme optikoille?  

Silmäaseman optikkona pääset tutustumaan kattavasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin:   

  • Myymäläoptikkona päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu sekä tutkimusten että myyntityön tekeminen. Näöntutkimusten ja piilolinssisovitusten lisäksi teet mm. leikkauskartoituksia, esirefraktointeja silmälääkärin työparina sekä otat silmien rakennekuvia. Meillä silmien rakennekuvat lausuu aina lääkäri. Optometristina voit myös esim. erikoistua myopian hoitamiseen. 

  • Sairaalaoptikkona työtehtäviisi kuuluu silmäleikkausten esitutkimusten ja jälkitarkastusten tekeminen itsenäisesti ja/tai lääkärin työparina sekä toimipisteestä riippuen silmätutkimukset, työskentely leikkaussalitiimissä ja sairaalan vastaanotossa. 

  • Meillä sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää nämä kaksi näkemisen maailmaa yhdeksi toimenkuvaksi ja työskennellä sekä myymälässä että silmäsairaalassa! 

Haluamme varmistaa onnistuneen alun urallesi silmäasemalaisena tarkkaan suunnitellun perehdytysohjelmamme avulla. Perehdytyksen siivittämänä pääset laajentamaan osaamistasi ja huolehtimaan ammattitaidostasi niin käytännön työssä kuin lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä erilaisissa valmennuksissa. Urapolkusi voi myös johtaa muihinkin tehtäviin, sillä isossa talossa tarjoamme monia mahdollisuuksia. 

Ketä etsimme? 

Etsimme optikoita ympäri Suomen liittymään osaksi asiantuntijajoukkuettamme. Etsimme positiivisella asenteella varustettuja optikoita, joille näkemisen ja silmäterveyden asiat ovat lähellä sydäntä. Tehtävässä menestyäksesi voit olla kokenut optikko tai valmistumisen äärellä oleva optometristiopiskelija. Työnäkö- ja piilolinssipätevyys sekä diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Seuraavia asioita haluamme ennen muuta korostaa: 

  • Asiakaslähtöisyys on sinulle luontaista: meille on tärkeää, että asiakkaamme kohdataan aidosti, asiakasta kuunnellen ja arvostaen

  • Tuemme osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä työnantajana monin eri keinoin ja toivomme, että olet itse halukas kehittämään osaamistasi optisella alalla 

  • Haluat tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa 

  • Olet joustava tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn 

Tervetuloa maailman onnellisimpien silmäasiantuntijoiden joukkoon!  

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä. Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä. Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka. 

Kerro meille, millaisesta työstä juuri sinä olet kiinnostunut!  

Voit kertoa työtoiveistasi ja jättää yhteystietosi meille täyttämällä lyhyen lomakkeen verkkosivuillamme. Tämä vie aikaa ainoastaan muutaman minuutin. Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja keskustellaan mahdollisuuksistasi meillä Silmäasemalla! Täytäthän lomakkeen viimeistään 31.12. 

Jos kaipaat lisätietoja, voit aina jututtaa meidän optikkorekrytoinneistamme vastaavaa Kaisa Koivistoa (p. 050 340 6525). Kaisaan voit olla yhteyksissä matalallakin kynnyksellä, ja tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 9-17.

Tervetuloa kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat!  

Haku alkaa ja päättyy

Silmäasema

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia. www.silmaasema.fi

Logo

Optikko/optometristi avoin haku

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!