Optometristiopiskelija silmätutkimuksiin

TULISITKO TEKEMÄÄN SAIRAALAOPTIKON TUNTITÖITÄ CORONARIA SILMÄSAIRAALAAN HELSINKIIN?

Coronaria Silmäklinikka on Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yritys. Vahvuuksiamme ovat palveluiden korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja toimintamme luotettavuus. Toimintamme tavoite on mahdollistaa potilaiden silmien erikoissairaanhoito laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja mahdollisimman lähellä potilaan asuinpaikkakuntaa.

Silmäsairaalassamme Helsingissä tuotamme palveluja HUS:n silmätautien erikoissairaanhoidon ostopalvelun suurimpana palveluntuottajana. Meille on tärkeää potilaidemme ja asiakkaidemme kokonaisvaltainen silmien terveys ja haluamme olla sekä kehittämässä että tuottamassa hyvää palvelua ja hoitoa.

Oletko silmäsairauksista kiinnostunut optometristiopiskelija, joka haluaa harjaantua silmätutkimusten tekemisessä?

Coronaria Silmäklinikalla optikot toimivat poliklinikalla lääkärin työparina sekä pitävät itsenäistä vastaanottoa. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee silmätautien erikoislääkäreitä, optikoita ja optometristeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja asiakaspalveluhenkilöstöä. Potilaamme ovat kaiken ikäisiä perustason erikoissairaanhoidon seurantaa ja hoitoa vaativia potilaita, mikä puolestaan mahdollistaa laajan ja monipuolisen työnkuvan.

Haemme nyt SILMÄTUTKIMUSTEN tekemiseen sekä alku- että loppuvaiheen optometristiopiskelijoita.

Riippuen opintopisteiden määrästä meillä pääset tekemään näkökenttätutkimuksia, eri silmänpohjan kuvantamisia ja näöntutkimuksia. Yksiköissämme viihtyy optometristiopiskelija, jolle potilaan kohtaaminen, asiakaspalveluhenkisyys ja laadukas tekeminen ovat sydäntä lähellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimityöskentelytaitoja ja kykyä pitää itsenäistä vastaanottoa. Perehdytämme tehtävään ja kokenut kollega sekä muu tiimi on tukenasi. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Työaika: ma-la klo. 8–18 välillä sopimuksen mukaan. Tuntimäärä voi olla 5–20 tuntia viikossa toiveesi mukaan.

Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä yksikössämme antaa yksikönjohtaja Liubov Rippinen 040 159 4184 liubov.rippinen@coronaria.fi

Hakuaika alkaa:
Logo

Optometristiopiskelija silmätutkimuksiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!