Optometristiopiskelija

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman myymälöihin ja silmäsairaaloihin optometristiopiskelijoita, jotka ovat innokkaita oppimaan uutta ja palvelemaan asiakkaita ilolla ja lämmöllä. Työskentely Silmäasemalla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa optisen myymälän ja silmäsairaaloiden yhteistyöhön. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi moniammatillista asiantuntijatyöyhteisöä, jossa saat kollegoiksesi mm. optikoita, optisia myyjiä, hoitajia ja silmälääkäreitä. Pääset työskentelemään turvallisessa työympäristössä, jossa kollegaa kannustetaan ja tuetaan. Meillä olet osa välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Meillä työskentelevät maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Panostamme mm. työhyvinvointiin, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua täällä tarkemmin henkilöstöetuihimme ja ylipäätään siihen, millaista meillä on työskennellä. 

Millaista on työskennellä optometristiopiskelijana Silmäasemalla?   

Silmäasemalla pääset tutustumaan kattavasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin ja hakemaan asiakkaille parhaita näkemisen ratkaisuja silmälaseista aina silmäleikkauksiin saakka. Meillä voit työskennellä optometristiopiskelijana myymälässä, silmälääkärikeskuksessa, silmäsairaalassa tai julkisia silmäterveyspalveluita tuottavalla silmäklinikalla.

Työnkuvasi räätälöidään opintojesi vaiheen mukaan eli meillä voit työskennellä monenlaisella taustalla. Voit esimerkiksi työskennellä opintojen alkuvaiheessa myyjänä ja opintojen edetessä optometristiopiskelijana tarkastuksia tehden. Silmäsairaalassa työhösi voi kuulua mm. vastaanotossa työskentelyä sekä silmätutkimusten tekemistä ja niissä avustamista.

Haluamme varmistaa onnistuneen alun urallesi silmäasemalaisena tarkkaan suunnitellun perehdytysohjelmamme avulla. Perehdytyksen siivittämänä pääset työssäsi oppimaan jatkuvasti uutta ja laajentamaan osaamistasi sekä käytännön työssä että monipuolisilla Silmäasema Akatemian kursseilla. Teet tiivistä yhteistyötä tiimisi kanssa ja lisäksi sinua tukevat mm. alueoptikot ja johtavat optikot – meillä et ole koskaan yksin!

Meillä työskentelevät arvostavat:

 • Monipuolista työnkuvaa: meillä voit työskennellä myymälässä, silmäsairaalassa tai vaikka molemmissa – teemme tiivistä yhteistyötä yli rajojen!
 • Laajaa tuote- ja palveluvalikoimaa: meillä tehtäväsi on aidosti kohdata asiakas, tunnistaa hänen tarpeensa ja ohjata häntä eteenpäin kohti asiakkaan kannalta parasta ratkaisua
 • Moniammatillista työyhteisöä sekä ainutlaatuisella tasolla olevaa silmälääkäriyhteistyötä
 • Monipuolisia tehtävänkuvia ja etenemismahdollisuuksia Silmäaseman ja konsernin sisällä
 • Kattavia koulutusmahdollisuuksia, joilla voit syventää tai laajentaa omaa osaamistasi
 • Vakaata ja luotettavaa työnantajaa
 • Vastuullisuutta: teemme vastuullista ja vaikuttavaa työtä parantaaksemme suomalaisten näönhuoltoa ja silmäterveyttä. Kaiken takana on asiantunteva, hyvinvoiva ja tyytyväinen henkilöstö, lue lisää vastuullisuudestamme täältä.  
 • Ja ehkä kaikkein tärkeimpänä: mahtavia työkavereita ja tiimihenkeä – meillä olet aina osa vahvaa joukkuetta!

Ketä etsimme?

Tehtävässä menestyäksesi voit olla opintojesi alkutaipaleella tai valmistumisen äärellä oleva optometristiopiskelija. Vahvaksi ammattilaiseksi kasvetaan ajan kanssa, siksi painotamme uraa aloittavien osalta ennen kaikkea opiskelijan halua, asennetta ja reipasta otetta. Muutaman tärkeän seikan haluamme kuitenkin alleviivata: 

 • Haluat kehittyä näkemisen ammattilaisena ja yhdistää opitut teoriat käytäntöön
 • Haluat tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa
 • Asiakaslähtöisyys on sinulle luontaista 
 • Olet joustava tiimityöskentelijä ja puhallat koko myymälä-/sairaalahenkilökunnan kanssa yhteen hiileen, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti
 • Sinulla on valmius työskennellä toimipisteiden aukiolot huomioiden

Työ on osa-aikaista, noin 5–15 h / vko oman tilanteesi ja toiveesi mukaisesti.

Hakeminen:

Kyseessä on avoin, jatkuva haku ja etsimmekin optometristiopiskelijoita ympäri Suomen Oulun alueen toimipisteitä lukuun ottamatta. ​​​​​​Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja keskustellaan, miten voimme tukea juuri sinun kasvuasi optometrian ammattilaiseksi Silmäasemalla!

Jäikö jokin arveluttamaan? Voit olla matalallakin kynnyksellä yhteydessä optikkorekrytoinneistamme vastaavaan Kaisa Koivistoon puhelimitse 050 340 6525 tai sähköpostilla kaisa.koivisto@silmaasema.fi.

Tervetuloa kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! 

Hakuaika alkaa:

Silmäasema

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on noin 140 myymälää Suomessa, viisi myymälää Virossa sekä 17 silmäsairaalaa. Valikoimaamme kuuluvat silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit sekä optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut. Myös silmätautien tutkimus ja hoito sekä monipuolinen silmäkirurgia, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset, kuuluvat tarjontaamme. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen! Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Logo

Optometristiopiskelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!