Osa-aikainen asiakaspalveluhenkilö, Kyytilinja Oy

Kaipaatko siistiä sisätyötä, jossa päivät menevät vauhdilla, eikä töitä tarvitse viedä kotiin? Tule asiakaspalvelijaksi taksinvälityskeskukseen Kyytilinja Oy:lle.

Haemme uutta asiakaspalvelijaa työskentelemään meillä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohessa!

Minkälaista itse työ on?

Kyytilinja Oy tuottaa laadukkaita tilaustenvälitys- ja maksuliikennepalveluja yksityis- ja yritysasiakkaiden sekä autoilijoiden tarpeisiin.

Välityskeskuksessa asiakaspalvelu on saapuviin puheluihin vastaamista, taksitilausten käsittelyä sekä opastamista ja neuvontaa. Hyvä asiakaspalvelu vaatii iloisuutta, nopeita hoksottimia, napakkuutta ja välittömyyttä.

Työssä pääset hoitamaan asiakkaiden tilauksia. Yksityisasiakkaiden lisäksi keskukseen soittavat terveydenhuollon edustajat sairaaloista, terveysasemilta ja hoivakodeista. Kaikki puhelut ovat saapuvia puheluita, eikä työ sisällä ollenkaan minkäänlaista myyntityötä.

Tässä työssä viikonpäivät eivät ole veljiä keskenään eli viikonpäivien välillä voi olla toisinaan merkittävääkin eroa puhelumäärissä, kiireellisyydessä sekä sisällöissä. Työ on monipuolista kolmivuorotyötä.

Työ on toimisto- ja näyttöpäätetyötä. Työvälineinä sinulla on työpisteelläsi kuulokkeet, tietokone ja työssä käytettävät asiakastieto-, kartta- ja ajojärjestelmät. Toimistolla on hyvä työilmapiiri, ja työyhteisöön kuuluu tällä hetkellä kymmenen osaavaa ja toisiaan tukevaa työntekijää. 

Mitä työssä pärjääminen vaatii ja minkälaisia ihmisiä etsimme?

Asiakaspalveluhenkilön työssä kaikesta yleissivistävästä koulutustaustasta on hyötyä, mutta eniten työ vaatii reilua työn tekemisen otetta ja valmiutta kohdata asiakkaat puhelimessa. Jos pidät ihmisten opastamisesta ja auttamisesta, olet jo pitkällä. Puheluita tulee toisinaan paljon ja välillä vastaan tulee myös ongelmanratkaisukykyä vaativia selvitystöitä. Tällöin ripeys ja hyvä paineensietokyky ovat avuksi. Työ sisältää sekä vaihtelevia tilanteita että tiettyä toisteisuutta. Onneksi tässä työssä ei tarvitse luureja ja töitä kantaa kotiin.

Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Asiakkaat saattavat puhua toisinaan vahvallakin murteella, joten murteitten ymmärtäminen on selvästi eduksi. 

Kaikki aikaisempi työkokemus on luonnollisesti eduksi, mutta mikäli sinulla sattuu olemaan aikaisempaa työkokemusta puhelintyöskentelystä ja asiakaspalvelusta, on siitä etua.

Maksamme autoliikennealojen toimihenkilöiden TES:n perustuvan tuntipalkan lisäksi kehittymisen mukaan kertyvän henkilökohtaisen osaamislisän sekä vuorolisät. Perustuntipalkka on alkaen 11,19€/h. 

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevaa 0-40h/vko -sopimusta. Työt saa hyvin aikataulutettua esimerkiksi opiskelujen oheen. Töitä tehdään 3-vuorossa, vahvistusta tarvitaan erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Eduksi katsotaan mahdollisuus tehdä toisinaan myös arkipäivävuoroa. Tarjoamme työtä hyvässä porukassa, laadukkaan ja perusteellisen perehdytyksen sekä yleislääkäritason työterveyshuollon työsuhteen alusta lukien. Työpaikka sijaitsee Kuopion Puijonlaaksossa.

Kerrothan hakemuksessasi käytettävyydestäsi. Kannattaa hakea nopeasti, hakemuksia otetaan käsittelyyn sitä mukaan kuin niitä tulee. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian perehdytyksellä.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä: Henna Rönkä, henna.ronka@ammattitaitoa.fi, p. 044 343 1201. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Palkkaus: alkaen 11,19 €/h

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • asiakaspalvelutaidot
  • valmius kolmivuorotyöhön
  • itsenäinen ote

Kyytilinja Oy

Kuljetustilausten teknologisen tuottamisen edelläkävijä

Kyytilinja on luotettava ja reilu kumppani, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaidensa kanssa ja on kiinnostunut kaikkien osapuolten menestyksestä. Tuotamme laadukkaita tilaustenvälitys- ja maksuliikennepalveluja yksityis-, yritys- ja yhteiskunnallisten asiakkaiden sekä autoilijoiden tarpeisiin.

Sijainti: Kiekkotie 4, Kuopio
Logo

Osa-aikainen asiakaspalveluhenkilö, Kyytilinja Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!