Osa-aikainen laivasiivooja

SOL Palvelut Oy
Turku
Vakituinen ja osa-aikainen

Hakuaika alkaa:

Etsitkö osa-aikatyötä lisätienestien tai vaikka työkokemuksen kartuttamiseksi. Ehkä löytääksesi uusia ystäviä? Etsimme aurinkoisia

LAIVASIIVOOJIA TURUN SATAMAAN.

Työnkuvaus:

  • laivahyttien ja yleisten tilojen siivous
  • petaaminen sekä imurointi
  • muut pesut


Haemme tällä hetkellä työntekijöitä aamuvuoroihin. Työtä tehdään aamulla, kun laivat ovat satamassa. Työaika on aamuisin klo 7:25–8:45. Odotamme sinun olevan valmis työskentelemään vähintään 5 päivää viikossa, maanantain ja sunnuntain välillä. Palkka määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, pr 2 = 11,02 €/h (koeaikana 9,92 €/h). 

Miksi meille? 

Pääset mukaan kansainväliseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, jossa perehdytyksestäsi huolehditaan kunnolla ja esihenkilön tuki on käytettävissäsi arjen työssä. Saat meiltä mahdollisuuden lisätä työtuntejasi sekä työkokemustasi.

Näet heti kädenjälkesi työssä ja voit mennä kotiin ilman työhuolia. 

 

Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä pidämme aurinkoista asennetta työhön ja halua sitoutua työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Kerro meille motivaatiostasi tähän tehtävään. Lisätietoja työtehtävästä antaa Emilie Manthe, emilie.manthe@sol.fi

Tervetuloa aurinkojengiimme!

Apply in English through this link
 

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!