Osa-aikainen lajittelija Kemijärven Postille

Etsimme asiakasyrityksellemme Kemijärven Postille uutta lajittelijaa!

Postin lajittelu on tarkkuutta ja lukutaitoa vaativa työ, jota tehdään Postin tiloissa. Lajittelussa varmistat, että kirjeet ja paketit päätyvät oikeille jakelureiteille oikeassa jakojärjestyksessä. 

Töitä on tarjolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 5.30 alkaen. Tunteja kertyy noin 12h/vk. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla pitkäksi aikaa!

Työsuhteessa noudatetaan jakajien työehtosopimusta. Palkka työsuhteen alussa on vähintään 10,97 €/h.

 

Kiinnostuitko? Laita meille pian hakemus, sillä haastattelemme jo hakuaikana! 

Mikäli tarvitset apua hakemuksen täyttämiseen, ota yhteyttä: terhi.kahila(at)sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen työsuhde

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405298697
Sähköposti: terhi.kahila@sol.fi
Sijainti: Keminmaa

Logo

Osa-aikainen lajittelija Kemijärven Postille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!