Osa-aikainen siivooja

Hotellisiivoukseen ja muuhun osa-aikaiseen aamu-, ilta- ja viikonloppusiivoukseen opiskelijoille ja lisätienestiä haluaville osa-aikatyötä tarjolla Jyväskylän keskustassa ja lähialueilla

 

Opiskelija, etsitkö osa-aikaista työtä? Tai etsitkö pientä lisätienestiä?

 

Meillä on sitä tarjolla juuri sinulle hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Jyväskylän keskustassa sijaitsevissa hotellikohteissa hotellisiivouksen parissa. Hotellisiivoukseen kuuluu mm. hotellihuoneiden siivous, petaus ja huonetarvikkeiden täyttö. Lisäksi on mahdollista tehdä työtä toisinaan myös ravintolan aamiaisapuvuorossa sekä hotellin yleisillä tiloilla. Myös muita siivouskohteita on tarjolla, ja voimme etsiä sinulle sopivaa kohdetta esimerkiksi koulusi tai kotisi lähettyviltä.

 

Tarjoamme sinulle työtä viikonlopuille sen verran, kuin koet olevasi valmis viikonloppuvuoroja tekemään sekä mahdollisuuksiesi mukaan voit ottaa työvuoroja myös arkipäiville. Työsuhteesi perustunnit voimme sopia kanssasi työsopimusta kirjoittaessamme sen mukaan, mitkä ovat mahdollisuutesi tehdä osa-aikatyötä ja työtunteja / kk. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuutta tehdä työvuoroja enemmän esimerkiksi lomiesi aikana.

 

Odotamme sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä intoa ja halua oppia uutta. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, me tarjoamme sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen kohteessa konseptimme mukaan sekä riittävän tuen työtehtävässä selviytymiseen. Meidän tiimissä on hyvä yhteishenki, joka näkyy mm. toiset huomioon ottamisena, auttavaisuutena ja positiivisena, iloisena asenteena. Tiimihenkeä ylläpidämme yhteisin mukavin tilaisuuksin ja tapahtumin sekä säännöllisin ajoin tehtävillä työtyytyväisyyskyselyillä. 

 

Työsuhteessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja työstä maksamme perehdytysvuorojen jälkeen kohteen vaativuustason mukaista palkkaa.

 

Oletko etsimämme huolellinen, vastuullinen ja iloinen henkilö? Tule mukaan iloiseen tiimiimme ja jätä pikaisesti hakemus. Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

 

Siivoustyössä näet kädenjälkesi heti ja työpäivän jälkeen voit lähteä kotiin eikä työasiat jää pyörimään mieleesi.

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: sirpa.parkkonen@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!