Osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä Odalle

Oda aikoo muuttaa suomalaisten tapaa ostaa ruokaa ja yhtiö rakentaa maailman kätevintä ruuan verkkokauppaa ja tähtää ruuan verkkokauppamarkkinan merkittäväksi toimijaksi. Oda perustaa toimintamallinsa pohjoismaiselle ja vastuulliselle työkulttuurille, ja on valinnut meidät transvalilaiset varmistamaan toiminnan onnistuneen aloittamisen Suomessa. 

 

Tulisitko logistiikkatyöntekijäksi asiakkaallemme, ruuan verkkokauppayhtiö Odalle?

Meillä on avautunut loistava mahdollisuus logistiikkatyöstä kiinnostuneille: etsimme Vantaalle hiljattain valmistuneeseen keräilykeskukseen ruuan verkkokauppa-asiakkaallemme Odalle logistiikkatyöntekijöitä.

Tässä tehtävässä pääset tekemään yleisiä varastoalan työtehtäviä, kuten keräilyä ja pakkaamista automaatiovaraston puolella. Asiakkuus on uusi, joten pääset myös kehittämään ja vaikuttamaan työympäristöösi sekä luomaan yhdessä Odan ja Transvalin kanssa yhteisiä toimintatapoja.

Tehtävässä pärjäät, mikäli sinulta löytyy töihin tarttuvaa asennetta, olet oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa. Koulutamme sinut työtehtäviisi. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Työpaikka sijaitsee Vantaan Viinikkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työaika sijoittuu pääasiassa aamu- ja yövuoroon (06:00-16:00 ja 22:00-06:00) tehtävästä riippuen. Etsimme tällä hetkellä osa-aikaisia tekijöitä. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi lisätyötä kaipaaville tai opiskelijoille. Tehtävässä noudatetaan Kaupan alan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle:

 • Pitkäaikaisen työn logistiikan näköalapaikalta kansainvälisesti alaa uudistavassa työympäristössä
 • Uudet ja modernit työvälineet ja -tilat sekä ketterät toimintatavat ja teknologiat
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan asiakkaamme logistiikan sekä keräilykeskuksen kehittämiseen
 • Ison organisaation tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
 • Transval Akatemian koulutukset
 • Työhyvinvointisäätiön palvelut
 • Työterveyspalvelut
 • Laadukkaat työvaatteet
 • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

 Edellytämme:

 • Vähintään 18 vuoden ikää
 • Hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työhön
 • Perustason tietoteknisiä taitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Eduksesi katsomme:

 • Aikaisemman kokemuksen logistiikka-alalla työskentelystä
 • Kaupallisen tai logistiikka-alan koulutuksen

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus jo tänään.

 


Mico Syrjäpalo

Rekrytointikonsultti

mico.syrjapalo@transval.fi 

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Transval

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Vantaa
Logo

Osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä Odalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!