Osa-aikaisia työntekijöitä Haukivuori

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä ripeitä ja joustavia siivoojia

HAUKIVUOREN ALUEELLE

 Osa-aikaisiin työsuhteisiin.

 

Näissä monipuolisissa kohteissa työskentelet joko itsenäisesti tai osana tiimiä ja vastaat omalta osaltasi tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työtä tehdään ma-la välillä ja palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. On eduksi, jos sinulla on valmiiksi kokemusta siivoustehtävistä, mutta perehdytämme sinut kyllä huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. Toivomme sinun puhuvan riittävän hyvin suomea.

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Tarjoamme Smartum liikuntasetelit ja työterveys palvelut.

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Arja Turunen  arja.turunen@sol.fi puh:0400 154 616

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen osa-aikainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0400 154 616
Sähköposti: arja.turunen@sol.fi
Sijainti: Haukivuori

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!