Osastonlääkäri

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

Turun kaupungin sairaalan osastot ja poliklinikat tarjoavat erikoistason lääkäri- ja hoitotyön osaamista sekä kuntoutumista Erikoissairaanhoidosta siirrettäville, päivystyksestä ohjautuville tai geriatrian poliklinikan kautta saapuville potilaille. Osastoilla on mahdollisuus toteuttaa hoitoisuudeltaan vaativampienkin potilaiden seurantaa ja hoitoa mm. sydän-, neurologisten ja infektiopotilaiden osalta. Sairaalassa on yhteensä 14 osastoa.

Työnkuvana on toimia sairaalan osastoilla lääkärinä, työskennellen moniammatillisessa työryhmässä osallistuen potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Tehtävään kuuluu lääkärin tehtävät osastolla ja lääketieteellinen vastuu potilaan lääketieteellisestä hoidosta siihen liittyvine kirjauksineen, arviointineen, lausuntoineen lisäksi tehtävään kuuluu muiden terveydenhuollon ammattilaisten lääkärikonsultaatioihin vastaaminen. 

Työ sopii sinulle, mikäli olet Suomessa laillistettu lääkäri ja pystyt toimimaan hyvin suomen kielellä.
Perehdytys järjestelmään ja työhön järjestetään työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja antaa:
Anette Sundberg
Yhteyspäällikkö
p. 040 830 4765
anette.sundberg@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Hammasetu
  • Lounasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Osastonlääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!