Ostaja, KVL-Tekniikka, Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme KVL-Tekniikka Oy:lle ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle. 

"KVL-Tekniikka konserni on 1992 perustettu perheyritys ja kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra- ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Lempäälässä, Orivedellä, Oulussa ja Rovaniemellä. Asiakaskuntamme – energiayhtiöt, kunnat ja kaupungit ovat luoneet vakaan pohjan toiminnallemme ja lisäksi olemme kasvaneet yritysostoin."

Tehtäviisi kuuluu

Tehtävänäsi on huolehtia kokonaisvaltaisesti KVL-Tekniikan hankinnoista. Sinulla on kokemusta varastonhallinnasta ja olet tottunut toimimaan suunnitelmallisesti hankintojen suhteen. Sinulla on kyky tunnistaa missä olemme nyt ja miten kehitämme hankintoja sekä logistiikkaa tulevaisuuden kasvutavoitteita tukevaksi. Sinun tehtäväsi on huolehtia yhdessä toimivan johdon kanssa tavoitteita palvelevasta kumppaniverkostosta ja pitää sopimukset ajantasalla. 

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta operatiivisesta ostotoiminnasta ja olet tottunut jatkuvasti kilpailuttamaan uusia toimittajia. Sinulla on ymmärrys toimialasta ja ymmärrät alan lainalaisuuksia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt palvelemaan niin sisäisiä kuin ulkoisia asiakkaita. Tulet toimimaan osittain kansainvälisessä ympäristössä, joten odotamme sinulta kykyä työskennellä englanninkielellä. Olet asenteeltasi tulevaisuusorientoitunut ja haluat kehittyä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tulet työllistymään pitkän linjan perheyritykseen, joka on alansa suurimpia toimijoita. Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä, jossa pääset viemään osaamisesi seuraavalle tasolle: KVL-Tekniikka haluaa tukea työntekijöidensä jatkuvaa ammatillista kehitystä. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Pirkanmaalla. 

Haluatko lisätietoja?

ValtaGroup Oy toimii KVL Tekniikka Oy:n rekrytointikumppanina tässä haussa. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Emma Hinkalle, p. +358 40 137 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö emma.hinkka@valtagroup.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa valtagroup.fi.

Kiitos, odotamme hakemustasi!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

KVL-Tekniikka

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Ostaja, KVL-Tekniikka, Pirkanmaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!