Ostaja

Mantsinen Group valmistaa maailman suurimpia hydraulisia nostureita ja tuotamme maailman resurssitehokkaimpia logistiikkapalveluja. Arkeamme kuvaa välittömyys ja halu muuttaa maailmaa tehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia jäseniä osaavaan joukkoomme.

Haemme OSTAJAA hankinnan operatiivisiin tehtäviin

osaksi Mantsisen hankintatiimiä vastaamaan hankinnan operatiivisista tehtävistä. Ostajana teet päivittäistä yhteistyötä hankinta, tuotanto- ja laatuosastojen kanssa. Toimenkuvasi sisältää kattavasti koko ostoprosessin: ostotilausten tekoa, käsittelyä ja tarkastamista, toimitusvalvontaa, ostojen raportointia sekä tuotetiedon ylläpitoa IFS-toiminnanohjausjärjestelmässä. Teet oman vastuualueesi toimittajien kanssa tiivistä yhteistyötä ja kehität toimintaamme heidän kanssaan.

Maailman paras materiaalinkäsittelykoneiden hankintatiimi löytyy Mantsiselta ja tähän porukkaan on nyt mahdollista päästä mukaan seuraavin näytöin. Sinulla on tehtävään soveltuva, mieluiten AMK-tasoinen koulutus. Tartut töihin hihat käärivällä asenteella ja sinulla on luontainen kiinnostus teknisiä asioita kohtaan. Omaat hyvät neuvottelu- ja ihmissuhdetaidot, joilla pärjäät vaativissakin tilanteissa.  Aikaisempi tuntemus hydrauliikasta, koneen rakennuksesta ja valmistavasta teollisuudesta katsotaan eduksi.  

Odotamme sinulta sähköisten työkalujen osaamista (MS Office 365). Kommunikoit sujuvasti ihmisten kanssa ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Kansainvälisessä ympäristössämme pärjäät sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Oma-aloitteisuus, vuorovaikutustaidot ja vastuunkantokyky kuuluvat tapaamme toimia. Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja itsenäisen työn osana hyvähenkistä Mantsisen hankintatiimiä. Haluamme huolehtia henkilöstömme työhyvinvoinnista ja tarjoamme sinulle käyttöösi mm. Terveysplus-vakuutuksen, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Tehtävässäsi raportoit ostopäällikölle. Toimipisteesi on Ylämyllyn tehtaallamme Joensuun kupeessa. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään hakuprosessin aikana. Rekrytointi- ja haastatteluprosessista vastaa Eezy Personnel Joensuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV viimeistään 27.9.2023 tämän sivun kautta tai www.eezypersonnel.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Ostopäällikkö Matti Mali puh. 0400 369 911 torstaina 21.9. ja perjantaina 22.9. klo 8–11.30.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Mantsinen Group Ltd Oy

Mantsinen on kansainvälinen yritys, jolla on vahvat paikalliset juuret. Toimintamme on jakautunut kahteen liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden valmistukseen ja logistiikkapalveluihin. Materiaalinkäsittelykoneemme valmistetaan Pohjois-Karjalassa, Ylämyllyllä sekä osa loppukokoonpanosta tehdään Raumalla. Koneet toimitetaan maailmanlaajuisesti kumppaniverkostomme kautta.

Mantsisen arvoihin kuuluvat lupausten pitäminen, avoimuus, ratkaisujen luominen ja hyvä yhteishenki.

Astu mukaan Mantsisen ja edelläkävijöiden joukkoon. Me työllistämme n. 370 työntekijää ja liikevaihtomme oli v. 2022 hieman yli 100 miljoona euroa. Intohimonamme on ollut ratkaista haasteita ja innovoida jatkuvasti uutta. Lopputuloksena on edelläkävijöiden materiaalinkäsittelykoneet ja logistiset ratkaisut, jotka vievät koko alaa eteenpäin ja kestävät sukupolvelta toiselle.

Sijainti: 80400 Ylämylly
Logo

Ostaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!