Ostaja

Panostamme yhä kasvavaan liiketoimintaamme ja haemme joukkoomme Ulvilaan

OSTAJAA

Vastaat tehtävässäsi vastuualueesi ostoista ja kotiinkutsuista nimetyiltä toimittajilta sekä varaston optimoinnista suunnitelmien ja tarvelaskennan mukaan. Osallistut aktiivisesti toimittajayhteydenpitoon tuotteiden hyvän saatavuuden, palvelutason ja toimitusten laadun ylläpitämiseksi ja kannattavan liiketoiminnan varmistamiseksi. Toimit osana hankintatiimiä tiiviissä yhteistyössä tuotevastaavien, myynnin, varastohenkilöstön sekä tuotannon kanssa.

Toivomme sinulta

  • kokemusta ostoennusteisiin ja tarvelaskentaan perustuvasta kansainvälisestä ostosta
  • oston- ja varasto-optimoinnin perusteiden hyvää osaamista myös käytännön tasolla
  • hyviä vuorovaikustaitoja ja kykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa ratkaisuhakuisesti
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta 
  • tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Meillä UTUlla pääset työskentelemään kehittyneen teknologian, modernin työympäristön ja monipuolisen tuoteportfolion kanssa. Työpäivistäsi tulee takuulla mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Liikunta- ja virike-edun ja laajan työterveyshuollon lisäksi tarjoamme sinulle rehdin ja reilun ilmapiirin, mahdollisuuden kehittyä sekä tekemisen meiningin osaavassa ja tekevässä työyhteisössä. Meille on tärkeää, että UTUlaiset voivat hyvin ja viihtyvät talossa. UTU on hyvä työpaikka nyt ja tulevaisuudessa. 

Otatko haasteen vastaan? Jos kiinnostuit, haethan tehtävää viimeistään 5.2. Lisätietoja saat MPS:n konsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113

 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Utu Group

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saat parhaat tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Konsernin palveluksessa on reilu 180 henkilöä. Vuosi 2022 oli menestyksekäs ja liikevaihtomme ylitti 50 MEUR. 

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan porukkaan! Lue lisää UTUlaisista ja UTUlla työskentelemisestä: https://www.utugroup.com/fi/utu-group/ura-utulla/

Sijainti: Ahjontie 1, Ulvila
Logo

Ostaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!