Ostaja

 

 

Haemme

OSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen tehtaallemme Kyröskoskelle.

 

Tehtävässä tulet vastaamaan materiaaliostoista protosarjoihin, tarjouspyyntöjen materiaalihinnoittelusta sekä ostotilausten tekemisestä toimittajille järjestelmästä tulevien ostoehdotusten mukaisesti. Varmistat tietojen oikeellisuuden ja materiaalien oikea-aikaisuuden. Samalla valvot toimituksia, hoidat toimittajareklamaatiot sekä selvittelet muita mahdollisia ongelmatilanteita. Raportoit materiaaleista ja niiden saatavuudesta asiakkaille. Seuraat varaston kiertoa ja osallistut aktiivisesti sen parantamiseen.

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on

  • Mahdollisesti jo vastaavaa kokemusta ostoista, ehkä jopa elektroniikan tai mekaniikan alalta
  • Toimeen tarttuvaa otetta, halua oppia, kehittyä ja kehittää
  • Vahvat vuorovaikutustaidot, olet avoin ja yhteistyökykyinen
  • Englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla, pystyt tarvittaessa kommunikoimaan toimittajien kanssa myös kirjallisesti

 

Työntekijänä olet tarkka ja sinulla on kyky keskittyä työhösi. Paineensietokykysi on hyvä. Henkilönä olet vuorovaikutteinen ja ongelmaratkaisukykyinen.

Ostajan tehtävässä kuukausipalkka on +/- 2600 €/kk. Kuukausipalkan lisäksi koko henkilöstö kuuluu yrityksen palkitsemisjärjestelmän piiriin. Työsuhde-etuina meillä on myös vuosittainen hyvinvointiraha sekä kattava sairauskuluvakuutus.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen.

 

Kyrel haluaa olla askeleen edellä. Haluatko sinä? Tervetuloa osaavaan joukkoomme Kyröskoskelle!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, 4-8.7. ja 8.-22.8. puh. 040 0739 308 tai sähköpostitse johanna.ahola@eezy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteen www.eezypersonnel.fi kautta ma 22.8.2022 mennessä.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Kyrel Oy

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen henkilöstömäärä on noin 200 henkilöä.

Lue lisää: www.kyrel.fi

Sijainti: Hämeenkyrö
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!