Ostokoordinaattori

Me istekkiläiset olemme teknologiaturvaajia, jotka työskentelemme yhteisen hyvän ja sujuvamman Suomen eteen. Teemme työtä lähes 4 miljoonan kansalaisen hyvinvoinnin eteen – juuri tälläkin hetkellä. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Etsimme nyt joukkoomme ostokoordinaattoria Ouluun

Etsimme aktiivista ja motivoitunutta asiantuntijaa, joka nauttii tiimityöskentelystä ja haluaa kehittyä omassa roolissaan. 

Työtehtäviisi kuuluu päätelaitteiden ja tarvikkeiden tilaaminen, niiden vastaanoton järjestäminen sekä varastoinnin hallinta. Lisäksi osallistut aktiivisesti ryhmän toiminnan kehittämiseen ja tuotat siihen oman vahvan panoksesi.

Työssäsi menestyäksesi tarvitset:

  • Vähintään kolmen vuoden työkokemus ICT-alalta
  • Itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Asiakaspalveluosaamista
  • Motivaatiota oppia ja kehittyä tehtävissäsi

Aiempi kokemus varastonhallinnasta katsotaan eduksi.

Lisätiedot

  • Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Sijainti: Oulu

Lisätietoja antaa tarvittaessa ryhmäpäällikkö Marko Mehtonen, p. 040 808 0859 tai marko.mehtonen@istekki.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 23.6.2024 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miksi valitsisit meidät?

Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esihenkilötyöhön. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä ja -projekteissa. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut.

Lue lisää verkkosivujemme Uratarinoita-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa Istekille!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikatyö, lähityö
Logo

Ostokoordinaattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!