Määräaikainen / Ensolantie 10, 80710 Lehmo

Ostolaskujen käsittelijä

Hae tähän työpaikkaan

Molex-konserniin kuuluva Phillips-Medisize tarjoaa lääketeollisuusyrityksille tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Suomen tehtaat sijaitsevat Joensuun kupeessa Kontiolahden Lehmossa. Työllistämme Kontiolahdella yli 600 henkilöä.

Etsimme Phillips-Medisizelle osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen

Ostolaskujen käsittelijää

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu laskujen käsittelyä, seurantaa sekä yhteydenpitoa toimittajiin niin puhelimitse kuin myös sähköpostitse.

Toivomme aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä tai vastaavaa koulutusta. Coupa-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi.

Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta ja tarkkaa työskentelyotetta, hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa sekä hyvää englannin kielitaitoa.

Tehtävä on määräaikainen (6 kk) ja osa-aikainen, eli paikka sopii hyvin myös taloushallinnon opiskelijoille.

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelun. Tämän jälkeen Phillips-Medisize hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 9-15 Ville Väänänen, ville.vaananen@hrmentor.fi tai 050 323 8432.

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Ostolaskujen käsittelijä, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Ensolantie 10, 80710 Lehmo
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Englannin kielen hyvä osaaminen

Lisäksi eduksesi on:

  • Taloushallinnon koulutus
  • Aikaisempi kokemus taloushallinnon tehtävistä
  • Tarkkuus

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

 

Puhelin: 050 323 8432
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Ensolantie 10, 80710 Lehmo
Logo

Ostolaskujen käsittelijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!