OSTOLASKUJENKÄSITTELIJÄ / KIRJANPITÄJÄ

 

Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Olemme keskinäinen ja vakavarainen yhtiö, jonka asiakkaamme omistavat. Hymy tarkoittaa mielenrauhaa, jota tarjoamme omistaja-asiakkaillemme vakuutusten muodossa. Se tarkoittaa myös sitä, että me olemme täällä auttamassa asiakasta vastoinkäymisen hetkellä, jotta hän voi palata sujuvasti mukavaan arkeen. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on vakuutusalan tyytyväisimmät omistaja-asiakkaat jo 11. kertaa. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein voitto, ja siihen tsemppaamme toisiamme joka päivä.

Turva on kotimainen Avainlippu-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja toimimme ympäri Suomea. Taustamme on jo yli satavuotias. Kokemus ei tarkoita kankeutta vaan päinvastoin: työskentelemme sujuvasti etänä tai sähköpöytiemme ääressä sekä hyödynnämme robotiikkaa. Pääkonttorilla reippailemme omalla kuntosalilla ja nautimme ruokalamme huippuantimia. Vuodesta 2022 alkaen pääkonttorimme kuuluu Green Office -verkostoon. Meillä työskentelee yli 400 hyvää tyyppiä ja kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin. Voisimme jopa väittää, että meillä on myös vakuutusalan tyytyväisimmät työntekijät.

 

 

Etsimme nyt OSTOLASKUJENKÄSITTELIJÄÄ / KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Tampereelle.

 

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen sähköinen käsittely ja maksuliikenteen hoitaminen sekä myös muita taloushallinnon tehtäviä. Sinun ei tarvitse olla tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, mutta menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta myös kirjanpidon tekemisestä. Haemme joukkoomme ennen kaikkea positiivista ja huumorintajuista työkaveria, jolla on aktiivinen työote ja joka jaksaa palvella asiakkaita iloisella mielellä. Toivomme, että olet työssäsi oma-aloitteinen, tarkka ja yhteistyökykyinen. Sinulle tiimityö ja uuden oppiminen ovat itsestäänselvyyksiä.

 

Edellytyksiä työssä menestymiselle:

  • muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta ja/tai ostoreskontran hoitamisesta
  • kokemusta maksuliikenteen, arvonlisäveron ja muun verotuksen hoitamisesta
  • halu ottaa vastuuta muistakin taloushallinnon tehtävistä
  • kykyä ja halua uuden oppimiseen
  • reipas, positiivinen asenne työntekoon
  • voit allekirjoittaa arvomme: vastuullinen, mutkaton ja Hymyile, olet Turvassa

 

Eduksi katsomme, jos sinulla on entuudestaan Basware P2P:n, Nomentian ja SAP Ficon tuntemusta.

Jos edellä mainitut kriteerit täyttyvät kohdallasi, me puolestamme haluamme tarjota sinulle puitteet onnistua työssäsi. Tarjoamme mukavan työyhteisön, mutkattoman työilmapiirin sekä vakuutusalan työehdot ja edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä.

Työkavereinasi ja tukenasi on koko talouden monipuolinen ammattilaisten tiimi. Työtä tehdään Tampereen keskustan tuntumassa laadukkaassa työympäristössä sekä halutessasi osittain etänäkin.  

 

Hymyile, pian olet ehkä Turvassa

Heräsikö kysymyksiä tehtävästä tai Turvasta?

Lisätietoja antaa Eezy Personnelin Senior Search Consultant Tero Hassinen, p 050 3883039.Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 10.2.2023 mennessä osoitteessa: www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/

 

Koska työskentelemme luottamusalalla, tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

 

Sijainti: Tampere
Logo

OSTOLASKUJENKÄSITTELIJÄ / KIRJANPITÄJÄ

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!