Ostoreskontranhoitaja

 

Jatke Oy hakee nyt

OSTORESKONTRANHOITAJAA

Kouvolan konttoriin.

 

Oletko motivoitunut tiimipelaaja ja taloushallinnon ammattilainen? Hae ostoreskontranhoitajaksi tiiviiseen ja iloiseen taloushallinnon tiimiimme, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Ostoreskontranhoitajana käsittelet ja tiliöit oman vastuuyhtiösi ostolaskuja, hoidat maksatusta, selvität maksuhuomautuksia ja korkolaskuja ja teet muita ostoreskontraan liittyviä tehtäviä. Tavoitteenasi on kokonaisvaltainen ostoreskontran hallinta ja ylläpito oman vastuuyhtiön osalta. Raportoit tehtävässäsi Jatke Oy:n talouspäällikölle.

Toivomme, että

  • olet ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä
  • uusien asioiden oppiminen ja itsesi kehittäminen innostaa Sinua
  • olet sosiaalinen ja Sinulla on pilkettä silmäkulmassa
  • omaat hyvät IT-taidot ja omaksut helposti uusia ohjelmistoja
  • Sinulla on taloushallinnon tutkinto (merkonomi tai tradenomi)

Mahdollisen puuttuvan kokemuksen voit korvata innokkuudella ja oikealla asenteella!
Rakennusalan taloushallinnon tuntemus katsotaan eduksi.

 

Hae mukaan jatkelaisten joukkoon! Täytä hakulomake ja liitä oheen CV sekä hakemuskirje palkkatoiveineen 22.5.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä torstaina 12.5. tai tiistaina 17.5. klo 14–16 välisenä aikana talouspäällikkö Mikko Hämäläiseltä, 044 349 7905.

 

Hakuaika alkaa:

Jatke-konserni

Vuonna 2009 perustettu Jatke Oy rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Urakoimme ja kehitämme saneeraus-, toimitila- ja asuntokohteita. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kouvolassa.

Kotimaiseen, henkilöomisteiseen Jatke-konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Toimitilat Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Julkisivut Oy.

Haluamme olla parasta rakentamassa. Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä.

Jatkeella työskentelee yli 350 rakentamisen ammattilaista. Olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä. Välitämme aidosti henkilöstöstämme ja tarjoamme laajan kattauksen henkilöstöetuja.

Puhelin: 010 773 7000
Sähköposti: rekrytointi@jatke.fi
Sijainti: Torikatu 3-5
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!