Ovi- ja kuormauslaitemyyjä

Haemme asiakasyritykseemme energistä ja tuloshakuista

MYYJÄÄ

Tässä tehtävässä pääset myymään kotimaisen teollisuusyrityksen, ovi- ja kuormausratkaisuja sekä näiden huoltopalveluja eri alojen yritysasiakkaiden tarpeisiin. Asiakaskunta pitää sisällään niin pienempiä kuin isompiakin yrityksiä ympäri Suomea. Ylläpidät jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä pyrit aktiivisesti hankkimaan myös uusia asiakkaita. Liityt pieneen, mutta tehokkaaseen myyntitiimiin, joka palvelee asiakaita konttorilta käsin tai jalkautumalla tuotteiden loppukäyttäjän luokse.

Etsimme osaajaa, joka innostuu myyntityöstä ja auttaa asiakkaita heidän tarpeissaan ja odotuksissaan. Ennakkoluuloton asenne ja positiivinen energisyys ovat avainasemassa menestykseen. Osaat tehdä ostamisen asiakkaille helpoksi tarjoamalla parhaan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Et pelkää tarttua puhelimeen ja tehdä suoraa myyntityötä ja uusasiakashankintaa.

Toivomme sinulla olevan jo vahvaa aikaisempaa kokemusta myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Logistiikka-alan asiakaskunnan tuntemus sekä kokemus teollisuuden ympäristöstä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse olla tekninen asiantuntija, sillä etsimme ensisijaisesti myyjää, mutta perusymmärrys teknisistä tuotteista on suurena etuna, jotta osaat puhua asiakkaiden kanssa samalla ammattikielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa teollisuuden yrityksessä myynnin parissa. Työ alkaa kokopäiväisenä vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on myös mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. Työssä on aluksi kiinteä kuukausipalkka ja myöhemmin on myös mahdollisuus siirtyä provisiomalliseen palkkaukseen. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi mahdollisimman nopeasti oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Ville Ristala p. 050 3012389 sekä henkilöstöasiantuntija Suvi Lindeberg p.040 1561334 arkisin klo. 9–15.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hyvää suomen ja ainakin kohtalaista englannin kielen taitoa
  • Kokemusta tuloshakuisesta myynnistä
  • Intoa ja motivaatiota tehdä tulosta ja kehittyä

Tarjoamme

  • Pitkäaikainen työsuhde
  • Työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntasaldo

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Ota yhteyttä:

Sähköposti: suvi.lindeberg@sol.fi
Sijainti: 46860 Kouvola