Päällikkö, Mittaustiedonhallinta

Tule meille Mittaustiedonhallintatiimin esihenkilöksi

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö. Turvaamme luotettavan sähkönjakelun asiakkaille – myös sähkönkulutuksen kasvaessa ja siirtyessämme fossiilisesta uusiutuvaan energiaan. Meillä on töissä noin 270 ammattilaista.  

Etsimme esihenkilöä Mittaustiedonhallinta -tiimiin, joka vastaa Carunan noin 700 000 mittarin toimittamasta datasta ja sen käsittelystä. Mittarit ja mittaustieto ovat keskiössä, kun ratkaisemme energiamurroksen tuomia haasteita. Tässä tehtävässä pääsee oikeasti miettimään miten niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi kulutusjoustossa ja mitä seuraavan sukupolven mittarit mahdollistavat niin asiakasrajapinnassa kuin Carunan sisäisissä prosesseissa. Päivittäisen esihenkilötyön lisäksi tähän päällikön tehtävään kuuluu läheisesti vaativienkin projektien johtaminen. Kollegoinasi toimivat Verkkodata-funktion kahden muun tiimin esihenkilöt. Verkkodatassa keskitymme vastaamaan #yhdessä verkkotiedon-, mittaustiedon- ja mittausomaisuudenhallinnasta ja laadusta.

Mittaustiedonhallinnan päällikkönä tehtäviisi kuuluu:

  • Vastata tiimin johtamisesta ja esimiestyöstä
  • Toimia projektipäällikkönä mittaustiedon ja mittausomaisuuden projekteissa
  • Vastata mittaustietojen toimituksesta ja tietojen oikeellisuudesta
  • Osallistua mittausjärjestelmien toimittajayhteistyöhön
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Etsimämme henkilö

Etsimme henkilöä, jolla on korkeakoulututkinto, tai työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on jo kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja laajaa näyttöä vaativienkin projektien johtamisesta. Sertifikaatit projektijohdon saralla katsotaan eduksesi. Kokemus toimittajarajapinnan hallinnasta on oleellista. Hyödyllistä on tuntemus mittaus- ja taseselvitysprosesseista, mutta se ei ole edellytys paikan saamiseen.

Tehtävää hoidetaan yhdessä muiden carunalaisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa, joten avoimuudesta ja aktiivisuudesta on hyötyä.  Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Toivomme, että olet valmis viettämään aikaasi tiimiläistesi kanssa Espoon toimistollamme, toimiva hybridi-mallikin meiltä löytyy.

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta.

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää mittausjärjestelmiin, mittatiedonhallintaan, data-analytiikkaan sekä sähköverkkoyhtiön toimintaan liittyvää osaamistasi. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.  

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.  

Kiinnostuitko?  

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä ansioluettelosi, hakukirjeesi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 29.1.2023. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.  

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista Head of Network data Jesse Hätönen jesse.hatonen@caruna.fi, 040 709 5376

Logo

Päällikkö, Mittaustiedonhallinta

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!