PÄÄSUUNNITTELIJA, 3D-suunnittelu

FY-Composites on viranomaiskäyttöön tarkoitettujen vaativien komposiittirakenteiden ja ballistisen suojan valmistaja. Tuotteet ja palvelut kattavat henkilökohtaiset suojatuotteet ja räätälöidyt komposiittiratkaisut. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet yli 30 vuoden kokemuksella. Osaamisemme ydin on komposiittirakenteiden suunnitteluosaaminen, komposiittimateriaalien prosessointi ja laaja materiaalien tuntemus. Tuotteemme on kehitetty ja testattu yhteistyössä viranomaisten kanssa pohjoisen olosuhteissa. Olemme ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristösertifioitu organisaatio ja noudatamme toiminnassamme NATO AQAP 2110 käytäntöjä. Tuotantolaitoksemme sijaitsee keskeisellä paikalla Pirkkalassa hyvien yhteyksien varrella.

Lue meistä lisää: www.fy-composites.com

Systems Solutions liiketoiminta-alueemme kehittää, suunnittelee ja valmistaa muovikomposiittiteknologiaan perustuvia ballistisia suojarakenteita, kevytrakenteita ja passiivista suojaa maalla, merellä tai ilmassa operoiville korkean suorituskyvyn alustoille. Näköpiirissämme on erittäin mielenkiintoisia kansallisia ja kansainvälisiä hankkeita, joihin etsimme sinusta osaavaa vahvistusta. Haluaisitko liittyä joukkueeseemme tässä mielenkiintoisessa vaiheessa?

PÄÄSUUNNITTELIJA, 3D-suunnittelu

Millaiseen rooliin etsimme osaajaa? Meillä on sinulle tarjolla monipuolinen ja merkityksellinen rooli tuotekehitysorganisaatiossamme. Tehtäväsi kautta pääset osalliseksi muovikomposiittimateriaalien ja muovien materiaalitekniikkaan liittyviin mielenkiintoisiin ja haastaviin tuotekehitys- ja asiakasprojekteihin, joista otat myös vetovastuun. Työsi painopiste on Systems Solutions liiketoiminta-alueellamme, erityisesti ajoneuvoihin ja aluksiin liittyvissä ratkaisuissa. Tarvittaessa tuet myös muita liiketoiminta-alueitamme. Tuotekehitysorganisaation lisäksi teet läheistä yhteistyötä myynnin, tuotannon, materiaalikehityksen ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Osallistut aktiivisesti tutkimus-, tuotekehitys- ja asiakasprojekteihin koko niiden elinkaaren ajan lähtien konseptoinnista ja myyntiä tukevasta muotoilusta aina valmistuksen eri vaiheiden tukemiseen asti. Tehtäviäsi ovat tuotekehitys- ja asiakasprojektien johtaminen, tuote- ja konseptikehitys, tuotesuunnittelu ja 3D-mallintaminen, tuotteiden valmistuksen ja valmistettavuuden suunnittelu (sis. muottisuunnittelun). Annat panoksesi myös yleiseen tuote- ja materiaalikehitykseen ja huolehdit yhteydenpidosta sidosryhmiin. Osaamisesi ja tahtotilasi huomioiden myös tiiminvetovastuu voi tulevaisuudessa olla mahdollista. Suunnitteluohjelmistona käytämme SolidWorks:iä ja PDM/PLM-ohjelmistona Vertex Flow:ta. Käyttämiämme valmistusmenetelmiä ovat mm. alipaineinjektio, RTM, kuumapuristus ja uretaanivalu. Raportoit tehtävässä Systems Solutions liiketoiminta-alueen johtajalle.

Odotamme sinulta konetekniikan, materiaalitekniikan tai vastaavan AMK- / ylempää korkeakoulututkintoa.  Toivomme sinulta myös useamman vuoden kokemusta monipuolisista 3D-suunnittelutehtävistä eri materiaaliratkaisuja sisältävien tuotteiden parissa sekä projektinvetokokemusta. Arvostamme osaamista ja aiempaa kokemusta muovikomposiittimateriaaleista ja komposiittituotteiden suunnittelusta – ainakin sinulla tulisi olla halu ja valmiudet omaksua niiden ominaispiirteet osaksi työtäsi.  Eduksesi luemme myös mahdollisen aiemman kokemuksen sotilasajoneuvoista ja -aluksista tai työkoneista. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää englannin kielen taitoa. Kuulemme mielellämme osaamisestasi, vaikka et kaikkia toiveitamme täyttäisikään.

Henkilönä olet sopivasti idearikas ja kiinnostunut seuraamaan aktiivisesti alan kehitystä. Sinulle on luontaista työskennellä niin arjen rutiinien, eri projektien kuin tutkimus- ja kehityshankkeidenkin parissa. Toimit hyvässä yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa vieden asiat loppuun asti. Jalkautat rohkeasti ja kokeilevasti uusia ajatuksia käytäntöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Vahva osaamisemme, ensiluokkaiset tuotteet ja koko asiantuntevan organisaatiomme tuki antavat vahvan pohjan työllesi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

FY-Composites Oy

Sijainti: Turkkirata 20, 33960 Pirkkala
Logo

PÄÄSUUNNITTELIJA, 3D-suunnittelu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!