Vakituinen. Kokoaikainen tai osa-aikainen

Paikallisvartija (sote-kohteet)

SOL Kiinteistöpalvelut / turvallisuuspalvelut

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme aktiiviseen ja motivoituneeseen porukkaamme

VARTIJAA  Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle, Tuusula-Jokela-Kellokoski -akselille

Työt koostuvat kokonaan Sote-alaan liittyvästä vartioinnista.

Työsuhde on vakituinen, joko kokoaikainen tai osa-aikainen. 

Työtehtäväsi koostuvat esim. asiakaspalvelusta, asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta erilaisten turvallisuusteknisten järjestelmien avulla, sekä hälytystehtävistä. Tehtävänkuvaasi kuuluvat myös erilaiset sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisia, aina erilaisia, ja pääset ratkomaan monenlaisia tilanteita. Työtä tehdään ennalta laaditun työvuorolistan mukaisesti. Työvuorotoiveita huomioidaan, ja joustavuutta toivomme ja toteutamme molemmin puolin.

Huolellisen ja vastuuntuntoisen luonteen lisäksi luemme eduksesi:

 • Vartijakortin
 • Vartiointialan työkokemuksen
 • Asiakaspalvelukokemuksen
 • Ongelmanratkaisukyvyn
 • Positiivisen työasenteen

Tärkeintä meille on positiivinen asenteesi työtä ja asiakkaita kohtaan.
Hyvä suomen kielen taito on asiakaspalvelutehtävissä tarpeellinen.

 

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan ammattilaisena. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja koulutuksen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työsi suunnitteluun, sekä henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen työvuorosuunnittelussa. Hyvinvointiasi tuemme muun muassa liikuntaedulla, henkilökohtaisilla palkkioilla, mahdollisuudella kouluttautua ja edetä urallasi vartiointialan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen avulla, sekä huolehdimme hyvinvoinnistasi valtakunnallisen työterveyshuollon avulla. Mittaamme henkilöstön työtyytyväisyyttä säännöllisesti Ilopuntarin avulla.
Palkka on vartiointialan työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Monto, jaana.monto(at)sol.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

 • Paikallisvartija (sote-kohteet), Vakituinen. Kokoaikainen tai osa-aikainen
 • SOL Kiinteistöpalvelut / turvallisuuspalvelut
 • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • vartijakortti
 • asiakaspalvelun kannalta riittävä suomen kielen taito
 • Asiakaspalvelutaidot
 • Positiivinen asenne

Tarjoamme

 • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
 • Smartum-etu

SOL Kiinteistöpalvelut / turvallisuuspalvelut

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.
 

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistö- ja turvallisuuspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaitamme ovat sekä julkisen sektorin yhteisöt että yksityiset yritykset.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Logo

Paikallisvartija (sote-kohteet)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!