Paikallisvartija / vahtimestari (Helsinki)

Etsimme aktiiviseen ja motivoituneeseen porukkaamme useita

paikallisvartijoita koulukohteisiin Helsingin alueelle.

Työsuhde on vakituinen ja/tai kokoaikainen/osa-aikainen.

Työtehtäväsi koostuvat esim. asiakaspalvelusta, opastamisesta, asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta erilaisten turvallisuusteknisten järjestelmien avulla ja avainhallinnan hoitamisesta. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös erilaiset sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa ja yhteistyö eri tahojen kanssa. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisia sekä aina erilaisia ja pääset ratkomaan monenlaisia tilanteita. Työtä tehdään enimmäkseen arkipäivisin. Joustavuutta toivomme ja toteutamme molemmin puolin.

Huolellisen ja vastuuntuntoisen luonteen lisäksi luemme eduksesi:

  • Vartijakortin
  • Asiakaspalvelukokemuksen
  • Ongelmanratkaisukyvyn
  • Positiivisen työasenteen – tämä pakollinen

Tärkeintä meille on positiivinen asenteesi työtä ja asiakkaita kohtaan. Hyvä suomen kielen taito on asiakaspalvelutehtävissä tarpeellinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan ammattilaisena. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja koulutuksen työsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työsi suunnitteluun, sekä henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen työvuorosuunnittelussa. Hyvinvointiasi tuemme muun muassa liikuntaedulla, henkilökohtaisilla palkkioilla, mahdollisuudella kouluttautua ja edetä urallasi vartiointialan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen avulla, sekä huolehdimme hyvinvoinnistasi valtakunnallisen, kattavan työterveyshuollon avulla. Mittaamme työtyytyväisyyttäsi säännöllisesti Ilopuntarin avulla.

Palkkaus Vartiointialan TES:n mukainen mahdollisine lisineen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Kärppä janne.karppa(at)sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen/osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Vartijakortti
  • asiakaspalvelutaidot

Lisäksi eduksesi on:

  • Suomen kieli
  • Ongelmanratkaisukyky
  • Positiivinen asenne

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistö- ja turvallisuuspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaitamme ovat sekä julkisen sektorin yhteisöt että yksityiset yritykset. SOL Kiinteistöpalvelu vastaa kiinteistöjen kokonaisylläpidosta, teknisen ylläpidon ja turvallisuuden huomioiden. Kiinteistöjen etähallinnan avulla seuraamme ja optimoimme kiinteistöjen talotekniikkaa, energiaseuranta, liikenteenohjausta, kameravalvontaa ja kiinteistöjen turvallisuutta. Elinkaaripalveluidemme kautta tarjoamme asiantuntemusta rakennuksen eri vaiheisiin uudisrakennuksista haastaviin saneerauskohteisiin.

 

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406342275
Sähköposti: janne.karppa@sol.fi
Sijainti: Helsinki

Logo

Paikallisvartija / vahtimestari (Helsinki)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!