Painaja/moniosaaja

Etsimme asiakkaallemme Baron Printille Pirkkalaan

PAINAJAA/MONIOSAAJAA

Baron Print Oy on tarrantekijä ja monipuolinen painotalo. Tunnettu yritys toimii Pirkkalassa Tampere-Pirkkalan lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Pitkäaikaisen toimintansa johdosta Baron Print Oy on saavuttanut tunnetun brändin Suomessa ja he pyrkivät edelleen rakentamaan toimintaansa pitkäaikaisten ja luottamuksellisten asiakassuhteiden pohjalle. Tärkeässä asemassa ovat myös talon työntekijät, jotka kantavat yhdessä onnistumisen vastuun johdon kanssa.

Kuvatuotannon painajana & moniosaajana työskentelet monipuolisissa tehtävissä erilaisten painotuotteiden parissa. Työnkuvaan sisältyy painajan, tuotantotyöntekijän, jälkikäsittelijän sekä seripainon töitä. Sinulla on hyvät kädentaidot, joita hyödynnät tehtävässä.

Työtä tehdään hektisessä työympäristössä, jossa työntekijöiltä vaaditaan erityistä tarkkuutta ja tehokkuutta. Menestyminen tehtävässä edellyttää myös järjestelmällisyyttä, huolellisuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokykyä. Sinut perehdytetään työtehtäviin, eikä aikaisempi kokemus painoalan tehtävistä ole välttämätöntä. Alan ja seripainotekniikan tuntemus katsotaan kuitenkin eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä, graafisen alan huipputekijöiden joukossa. Työsuhde on aluksi määräaikainen kuusi (6) kuukautta, josta sinulla on kaikki mahdollisuudet päästä vakinaistumaan.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit olla yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostia hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!